Inlägg från: Anonym (Livet är kort) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Livet är kort)

    Är jag orättvis eller han en slacker?

    Anonym (Börjar bli less) skrev 2022-08-09 21:32:19 följande:
    Precis. Känns inte okej att leta kärlek medan jag är med honom.
    Så med andra ord slösar du bara tid när du borde vara singel och hitta rätt person istället.
  • Anonym (Livet är kort)
    Anonym (Börjar bli less) skrev 2022-08-09 21:40:22 följande:
    Ja, det börjar mer och mer kännas som att jag kanske borde vara singel. Försöker komma till insikt varför jag känner som jag gör, därav tråden. Och om jag ska låta det vara avgörande eller om jag kan acceptera det.
    Klart att det är avgörande. Du vet ju redan att ni inte har någon framtid med varken barn, bo ihop, ekonomi eller nånting. Så varför fortsätta? Som nån skrev så missar du ju dina chanser så länge du är med honom.

    Varför du känner som du gör är för att du är helt normal. Han ÄR en slacker. Ingen ambition, och så otroligt bekväm av sig! Inget duger, det ska vara jättebra eller så får det vara, han säger upp sig och går ner i tid och verkar göra det mesta för att slippa ta ansvar för den delen av sitt liv. Vilken latmask!
  • Anonym (Livet är kort)
    Anonym (Börjar bli less) skrev 2022-08-09 21:54:58 följande:
    Jag kan inte få barn och har efter många års funderande beslutat att jag inte ska skaffa barn på annat sätt, så just den chansen missar jag inte. Men ja, jag håller med. Jag tycker att han är en latmask. Minsta lilla motgång, minsta lilla trötthet så ska han stanna hemma och leva på ingenting. Känns inte vuxet faktiskt. 
    Nej, men om man översätter barn till något annat du vill ha ut av framtiden utifrån en relation. Han verkar inte kunna bidra till en "normal" livsstil utan lever kvar i någon snöflingevärld där allt ska vara som han vill.
Svar på tråden Är jag orättvis eller han en slacker?