Inlägg från: Anonym (Tagga NER) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tagga NER)

    Killproblem hjälp

    Han kanske blev trött på hur du skriver, ts? Eller skriver han likadant? Blir så trött på alla asså och konstiga meningar. Men som andra säger, låt honom vara. Tagga ner. Han vill ju uppenbarligen inte. Tror jag måste gå och lägga mig efter att ha läst dina inlägg Tungan ute

  • Anonym (Tagga NER)
    Anonymaaas111 skrev 2022-08-10 19:47:09 följande:

    Okej förstår har bara skrivit som jag tänkt så kanske inte så välformulerat. Vet inte riktigt vad du menar med hur jag skriver? Men syftar du språket så ja då skriver vi likadant. Vill och tydliggöra att jag inte sprungit efter han direkt skrev en gång efter vi sågs att jag ville träffa han igen. 


    Det du skriver låter (i mina öron) som en parodi på hur ungdomar pratar. Osammanhängande och med en massa "asså" inkastade.

    Nej asså menar här hemma så träffar jag mycket killar. Ja asså haha ja vne men vi klickade sjukt bra å hade skitkul tillsammans och han verkade inte tycka att jag var jobbig. De e isåfall om jag va på efteråt men nu har jag iggat."

    Men om han skriver likadant är det väl lugnt. Det kanske är en generationsfråga (är 34). Men oavsett, han har ju varit tydlig med att han inte är så intresserad. Då får man acceptera det och backa. 
  • Anonym (Tagga NER)
    Anonymaaas111 skrev 2022-08-10 20:07:03 följande:

    Ja förstår och ja de är de nog verkligen haha?Ja visst men han har inte sagt nej till mig heller behvöer inte vara nått fel att höra av sig en gång till då? 


    Att vara desperat är aldrig sexigt och lite värdighet är aldrig fel. 
  • Anonym (Tagga NER)
    Anonymaaas111 skrev 2022-08-10 20:32:43 följande:

    Håller med men en snap e väll inte desperat


    Han vet redan vad du vill. Det räcker nu, det blir bara pinsamt och oerhört osexigt om du hör av dig igen. Självrespekt! Var inte så jävla på.
  • Anonym (Tagga NER)
    Anonym (Äh!) skrev 2022-08-10 20:51:59 följande:

    Äh, så tråkiga de är i tråden. Jag tycker gott du kan skicka en härlig snap på resan, i stil med vad du tänker dig. Får du svar så är det kul, annars är det väl läge att lägga ner. :) Du är ung, singel och vill bara ha kul. Ta det inte så seriöst om du skulle bli nobbad. :) 


    Fast TS har blivit så intresserad av den här killen att hon var tvungen att avsluta sex med en annan,skriver om ångest startar en tråd en honom. Att visa sig själv lite respekt är inte tråkigt, tvärtom. Man behöver inte uppföra sig desperat bara för att man är ung. 
  • Anonym (Tagga NER)
    Anonym (Ghost) skrev 2022-08-10 21:30:38 följande:
    ALL vidare kontakt är desperat.
    Verkligen!
Svar på tråden Killproblem hjälp