Inlägg från: Anonym (Magnus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Magnus)

    Bonusfamiljproblem?

    Jag har inte varit i samma situation, men jag har gått i livets hårda skola. Och efter att ha läst ditt inlägg vill jag i vartfall dela mina tankar.

    Kom ihåg att du aldrig kan ändra någon annan. Du kan bara ändra din reaktion. Din mans ex kommer du alltid behöva förhålla dig till. Det kan du inte ändra på så länge du och mannen har ett förhållande. 

    Nu har hans ex jättestor makt i ditt liv. Du är inte längre huvudrollsinnehavaren i ditt liv. Det är exet. Varför är det så? Du ska vara huvudrollsinnehavaren i ditt liv. 

    Varför låter du någon annan bestämma när du ska träffa dina barn? Om du och deras pappa är överens så gäller det. Vad sedan jag, din nya sambos ex eller din nya sambo tycker har ingen betydelse. Vad vi andra tycker är skitvärt.

  • Anonym (Magnus)

    Vill du att dina barn ska komma på söndagen? Om ja och barnens pappa är ok med det så är det så det blir. Vad någon annan tycker har inte med saken att göra.

    Att din sambos ex pratar nedsättande om dig. Det är inte ok. Jag hoppas att din sambo vid varje sådant tillfälle svarar; hon är min sambo och jag tillåter inte dig att säga detta till mig och detta samtal är över tills dess du förstår det. Ännu en gång, varför ska du vara en soptunna som alla kam slänga skit på? Du är huvudrollsinnehavaren i ditt liv och du har bara ett liv. Kasta inte bort det.

Svar på tråden Bonusfamiljproblem?