Inlägg från: Anonym (Lisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lisa)

    Bonusfamiljproblem?

    Jag skulle säga att din partner är en väsentlig del av problemet. Det är han som väljer att ta paus med dig över julen för att tillfredsställa sitt ex. Han väljer att säga till sin sambo i förväg när du ska köra barnen. Han väljer att skriva med henne varje dag trots att de knappast kan ha så otroligt mycket information som måste utbytas akut. Hon kanske börjar skriva - men han skriver tillbaka helt frivilligt. Han vill stryka henne medhårs, men verkar inte ha något problem med att det går ut över dig.

    Han förutsätter att bytesdagen för dina barn ska ändras, istället för för hans egna, och det trots att du har ett barn med särskilda behov. Och när du inte går med på att bli att prioritera hans barn över dina (med större behov) så försöker han göra det till en "inte respekterad eller älskad-grej".

    Till slut kokar det ned i att han måste lära sig att du går före hans ex, och att dina barn måste prioriteras lika mycket som hans egna. Annars kommer det här aldrig att hålla.

    Som en bisak så skulle jag absolut hålla med om att mitt eget autistiska barn är ett problembarn, men det beror helt på vilken ton man använder när man talar. Jag misstänker att exet inte var särskilt vänligt.

Svar på tråden Bonusfamiljproblem?