Inlägg från: Pyret10 |Visa alla inlägg
  • Pyret10

    39 och planera barn

    Hej
    Får man hoppa in i er tråd? Jag ser att ngn eller några redan plussat. Någon väntar fortfarand? 
    jag ska ha min mens idag och den kommer nog tyvärr för jag har inga tecken på att vara gravid och har gjort tidigt test från testlagret som visat negativt. 


    Men lite om mig. Har två barn sedan tidigare. Är 40 år. Är i en ny relation med en äldre man och han har inga barn. Nu vill vi försöka få ett gemensamt barn :) började försöka i januari så har hunnit med 2 ÄL och än ingenting. 


    Skulle vara kul att följas åt med fler i liknande situation :)

  • Pyret10

    Vad spännande med ÄL i helgen, håller tummarna för dig! GladJag har inte känt mig redo förrän nu och blir lite orolig att det ska vara för sent pga ålder. 
    mina två andra blev till på första och 3:e försöken. Min ?man? (är inte gifta men känns knepigt att säga pojkvän om en äldre man haha) har inga barn och vi vet egentligen inte om han kan få. Det visar sig antar jag :) 
    jag hade beräknad mens igår men än inte fått den. Dock inget ovanligt för mig så gissar att den kommer inom närmsta dagarna. Idag är jag såå trött, extremt trött vilket jag lätt skulle frestas tänka är tecken på graviditet men är nog snarare en fullspäckad tid med för lite vila i några veckor som ligger bakom tröttheten 😊 

    Har det varit självklart för er att försöka igen?

  • Pyret10

    Ja man kan ju tänka om 😅 
    tråkigt att känna sig ensam i längtan men när du blir gravid så ska du se att din sambo blir lika ivrig han på det lilla livet 🥰
    För mig har det varit lite tvärtom att han har längtat och velat i ett år medan jag inte känt mig redo och känt mig osäker pga våra åldrar. Men jag känner samtidigt att jag inte vill gå miste om möjligheten att få dela en graviditet och ett barn med honom. Vi har ju inte tiden för oss så vänta några år är inget alternativ 😊 
    Maymom är du i samma relation som med ditt första barn? 


    Vad härligt det låter Hannis att ni båda kände att ni vill ha ett gemensamt 🤗 

  • Pyret10

    Spöklumpan är det ditt första barn? 


    nu är jag inne på Bim+3 och fortfarande ingen mens. Började må sjukt illq igår kväll Och nu på morgonen. Tänk om det ändå är så att jag är gravid. men testade ju i lördags och visade negativt. Först ÄL-test som visade positivt, men eftersom jag ska ha mens kan det väl bli så? Men så tog jag ett grav.test som visade negativt. Tog dom på eftermiddagen. 


    Båda från testlagret. 

  • Pyret10

    Ja jag tog ÄL test som gav utslag när jag hade ägglossning. Det var 11/2. Ja men visst borde det visat på graviditetstestet i helgen även fast jag inte tog det på morgonen? 

Svar på tråden 39 och planera barn