• AnnaZL

    Hur slutar man ta åt sig?

    Det låter helt orimligt att du ska behöva stå ur med elaka kommentarer. Vilken situation gäller det, jobbar du med dementa och kan inte byra?

  • AnnaZL
    Härjedarling skrev 2022-09-16 20:38:38 följande:

    Går som vanligt inte att citera.. Vad är det för fel på FL eftersom 2/3 av inlägg varken går att gilla eller citera?? 

    AnnaZL: det är ingen speciell situation eller viss person det handlar om!  Det handlar om att alla människor råkar ut för kritik, negativa kommentarer etc då och då i sitt liv, men att andra till skillnad från mig kan hantera det och skaka av sig! Kanske blir de upprörda och ledsna och det påverkar hela deras dag, men sedan lyckas de släppa det och gå vidare. Det är inte så för mig, utan saker som sägs fastnar i mitt huvud och läggs på hög, och jag har svårt att glömma det och sluta känna agg. Behöver inte ens vara så att det är illa menat från den andra! Jag blir så ledsen över sånt som omgivningen har svårt att förstå att man kan bli ledsen för! 


    Då det låter som att detta har varit ett proylänge skulle jag råda dig att söka hjälp av vården. Tror absolut att det finns en massa  smarta sätt att göra det lättare för dig, men det kan  kräva en hel del jobb och kunskap, så bäst att ta hjälp av ett proffs. 
Svar på tråden Hur slutar man ta åt sig?