• Perlerose

    Ryanair, flyga m barnvagn, nya regler!

    Du får ej ta med barnvagnen i gaten och flygplanet när du flyger med Ryanair utan den måste checkas in i specialbagage. Ryanais hemsida är inte uppdaterad och det står fel. De hänvisar till nya regler. På grund qv det var jag nu tvungen att checka in vår fina dyra Bugaboo vagn och kan bara hoppas att den kommer fram hel. Som tur är tog jag  meObsd bärsele och det finns lånevagnar för lite större barn att låna. Så ta en vagnväska för att skydda vagnen om ni inte har en enklare vagn som ni inte bryr er om eller resevagn... Det som är positivt är att både vagn och en babypryl till som bilbarnstol alt resesäng kan checkas in utan extra kostnad. 

  • Svar på tråden Ryanair, flyga m barnvagn, nya regler!
  • Ruter

    Står ju även på deras hemsida att lokala förhållandena kan åberopa annat. På Arlanda (där ryanair numera flyger ifrån) har det aldrig tillåtits att ta med vagnen till gaten utan den måste checkas in som speciallbagage. Ända gången du får ta med barnvagnen ombord på flyget är om den ihopvikt blir liten som en handbagageväska. Finns några vagnar som uppfyller dessa krav men ytterst få. 

    Inte många flygplatser i världen vi fått ta med barnvagnen till gaten, de flesta har som Arlanda att barnvagnen checkas in som specialbagage. Rest mycket med barnvagn senaste 10 åren med diverse flygbolag. 

  • Ruter

    Kan upplysa om att Arlanda också är bland den ända flygplatsen som hat lånevagnar och dessutom gratis. Stött på  flygplats till med lånevagnar men där tog man ut en avgift. 

Svar på tråden Ryanair, flyga m barnvagn, nya regler!