-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 30 Jan 09:11 Ruter svarade i tråden: Tips om föräldrapenning: Intyget till fk får man när du träffar barnmorskan efter att du gjort ultraljud.

Angående hur många dagar du ska ta ut. Så tar du ut så många du känner för mellan 0-7 dagar i veckan.
Äldre 12 Jan 17:07 Ruter svarade i tråden: Min Mamma låg för döden, gav dom för mycket morfin?: Dom flesta på våran avdelning är äldre personer och vi ger aldrig halv dos om första inte hjälpt. Får man fråga vart du läst det någonstanns då mycket information på internet är.
Äldre 11 Jan 19:02 Ruter svarade i tråden: Min Mamma låg för döden, gav dom för mycket morfin?: Jag jobbar som ssk på en avdelning där många dör. Vi ger betydligt högre doser morfin än vad din mamma fick om patienterna kräver det för att bli smärtfri och lugn. Att googla doser säger inte så.
Äldre 1 Dec 08:19 Ruter svarade i tråden: Hur länge var ni fullt öppna med krystvärkar?:
Hade krystvärkarna i 14 min innan sonen är född, första barnet.

Äldre 17 Nov 22:20 Ruter svarade i tråden: Mammaledig och deppig:


Hehe gjorde sonen också i början men han blev tyst iallafall :p går inte att ha lite läge upp i liggdelen då? Palla upp med en kudde?

Äldre 17 Nov 20:07 Ruter svarade i tråden: Mammaledig och deppig: Testat sittdelen så hon får se något då. Vi blev tvugna att byta till sittdelen redan vid 3 mån för han bara skrek i vagnen. Men blev helnöjd i sittdelen i det lägsta läget på sittdelen.