• Pez

    Ändrade fosterrörelser

    Jag hade också lugnare dagar i magen. Ändå sen jag började känna i vecka 18 så var det vissa dagar jag knappt kände nått och andra dagar då jag kände mer. Däremot kände jag alltid nått varje dag. Nu är han ute och han har fortfarande vissa lugnare dagar då han mest sover. Min BM så alltid att så länge han följer sitt mönster så är det bra. Min bebis sparkade aldrig sådär våldsamt heller som man kan se när magen bara åker runt. 

  • Pez
    avrils skrev 2022-09-21 20:33:41 följande:

    Skönt att höra! Igårkväll var hon aktiv för fullt och bökade runt, sen nu idag väldigt lugnt igen. Hon verkar inte ha något direkt mönster utan det varierar väldigt. Men hört från många att detta med att hitta mönster i barnets rörelser stämmer in på långt ifrån alla, många barn som randomly är superaktiva och sen lugna även i längre perioder..


    Precis, jag hittade heller aldrig nått mönster och bebis har mått bra hela tiden i magen. Enda gången jag var lite orolig var när jag hade fått värkar för jag kände ingen rörelse pga alla sammandragningar men när de kopplade ctg så såg allt fint ut. 
Svar på tråden Ändrade fosterrörelser