Inlägg från: L 91 |Visa alla inlägg
  • L 91

    BF JUNI 2023

    Lite oklart för mej när BF blir.. 8 juni kanske? Eller 9 juni.. vet egentligen inte alls, haha! Oregelbunden mens och helt upp och ner i två månader. 
    Svaaagt streck i några dagar på testlagrets. Negativt cb testa tidigt i måndags mitt på dagen men provade ett nytt cb testa tidigt idag på fm och det var tydligt positivt. Ett starkare streck på testlagret ikväll. Behöver ta ett digitalt för att verkligen tro på det. Sambon vet inget än.. funderar på hur jag ska berätta...
    Detta är barn nr 5 för mej. Äldsta barnet har precis fyllt 12 år så det är några år emellan alla. 

  • L 91
    elin1989 skrev 2022-09-29 20:55:21 följande:
    Jag la till dig i listan som 8 juni så kan du ju ändra sen :)

    Jag har inte heller berättat för min sambo fast jag har vetat i över en vecka nu... Har ultraljud på onsdag och tänkte berätta efter om allt går väl! 
    Det går bra! 
    Oj, lång tid att hålla en sån sak hemlig. Ska du överraska på något speciellt sätt?
  • L 91
    elin1989 skrev 2022-09-29 23:56:07 följande:
    Tror bara att jag kommer att visa honom ultraljudet! Vill inte tänka för mycket på det. Hade ett utomkveds i juni så jag vill inte ta ut något i förskott den här gången, det är därför jag inte har berättat heller...
    Jag förstår.. det blir en stor oro. Men försök att glädjas lite också, det är väl inte så troligt att samma sak händer en gång till. Jag håller alla tummar och tår för att det ska se bra ut på ultraljudet! 
  • L 91

    Ett plus är ju alltid ett plus. Men jag blir så knäpp i huvudet ändå och tror inte på detta. Cb testa tidigt gav ett tydligt streck igår, men strecket försvann under dagen.. tänker mej att strecket ska torka... 
    Testlagrets test ger svaaaga plus. Vilket datum jag skulle fått mens på denna månad vet jag inte. Sista äl-flytningen var den 19.e, men hade nog äl-flytningar i nästan en vecka vilket jag inte brukar. I måndags vid lunch var cb testa tidigt helt blankt. 
    Är väl bara ett prova cb ultratidigt digitalt kanske. Är kanske för tidigt för vanliga test att ge ett tydligt plus om BIM egentligen är typ på tisdag. Svaaaga streck på testlagreta sen i måndags. Testen innan har varit helt blanka. Behvöer jag vara orolig tror ni? Ett positivt resultat är väl ett positivt resultat? Ska jag ens behöva testa mer..?

  • L 91

    Första besöket på mvc idag. Alltid lika speciellt, trots att detta är barn nr 5. Nästa besök v. 44..och provtagning nästa vecka. Där jag bor får vi 2 ultraljud. Hur är det hos er? 
    Fler som varit på första besöket?

  • L 91
    Feliciab skrev 2022-10-07 19:00:55 följande:
    Åh vad spännande! 
    Känner mig så förvirrad, vet inte när man skall kontakta mvc, vill ej gå för tidigt men vill samtidigt känna att det är på riktigt..
    Förstår dej! 
    Men du ska kontakta dem så fort du fått ett positivt test. De vill träffa dej så fort som möjligt för att gå igenom kost osv. 
Svar på tråden BF JUNI 2023