Inlägg från: Flip12 |Visa alla inlägg
  • Flip12

    BF JUNI 2023

    Gravid med tredje barnet, BF 17/6. Detta är fjärde graviditeten för att försöka med ett tredje barn. MA-feb21, avbruten graviditet pga kromosomavvikelse sept-21, partiell mola den-22. Med det sagt så tror jag ju inte riktigt på detta ännu?

  • Flip12

    Jag är så nojig. Iofs väldigt tidigt men känner ingenting! Är det värt köpa clearblue med veckoindikator?

    jag ska på inskrivning på tisdag och känns ju bara så jobbigt gå dit om det inte är något?

  • Flip12

    @erihen @jojjans Skönt att jag inte är ensam även om jag blir ledsen att höra vad ni behövt gå igenom? mina tre senaste graviditeter har slutat dåligt så tror ju verkligen inte på detta🙈 samtidigt tänker jag att man måste våga tro också. Men hur kommer man dit?

  • Flip12

    @erihen @jojjans. Vi får peppa varandra. Ja jag ska försöka hitta till att lita på kroppen och njuta i nuet. Men det är verkligen inte lätt. Jag kommer få tidigt ultraljud pga partiell Mola förra graviditeten. Kommer ni göra tidigt ultraljud?

  • Flip12

    @jojjans oj det låter väldigt tufft. Bra du får hjälp via spec mvc. Jag ska på inskrivning på tisdag hos bm och sen träffa läkare. Hoppas kunna få ett första ul då. Sen ska jag om två veckor till specialist-ul. 

  • Flip12
    ChanelNo05 skrev 2022-10-15 19:25:17 följande:

    Plussade i förrgår med bf 18/6 Hjärta tredje barnet, första för min man
    men är livrädd för mf har haft så många varav ett hemskt i våras med tvillingar. Blir tidigt ultraljud 


    Tyvärr är du i gott sällskap här. Vi är flera som haft många missfall  Vi får peppa varandra 
  • Flip12

    @honsomvill. Hemskt men känner igen mig. Jag har inte ?vågat? berätta för någon mer än min man?🙈

  • Flip12

    @honsomvill. Menar du dina föräldrar osv eller vilka definieras som familj? jag Ser inte fram emot att berätta för mina föräldrar. De var allt annat än positiva senaste graviditeten (som slutade i partiell mola)

  • Flip12

    Jag är 40 år och har försökt med detta tredje barn i drygt två år nu?. Jag ville egentligen försöka tidigare men min man var inte redo. Hade absolut inte tänkt vara gravid och 40 år men nu är det som det är. Men är det absolut sista försöket nu. Är rädd för reaktionerna om att jag är gammal och att det blir långt mellan barnen. Men mina föräldrar tycker även jag försökt nog och att jag borde vara nöjd med de två barn jag har?

  • Flip12

    @banananne. Jag har också haft hyperemesis samtliga graviditeter. Det är tufft och det är tur att man glömmer hur jävligt det är. Jag är i 5+3 nu och har börjat kräkas men är på benen än så länge? 

  • Flip12

    Jag ska på tidigt VUL om en vecka, ska bli skönt att se om allt ser bra ut. 


    för övrigt börjat kräkas och må illa. Klarar av att jobba än så länge men orkar inget mer än så. Vill bara ligga i soffan när jag kommer hem. Utmaning med barnen🙈

  • Flip12
    Jojjans skrev 2022-10-22 06:27:09 följande:

    Är det nån mer om jag som upplevt total avsaknad av molvärk?

    jag har har haft test som stegrat jättefint, ömma bröstvårtor, extremt hungrig som ibland tippar över mot illamående, trött osv. Hade molvärk första 1-2 veckorna men sen har det liksom helst försvunnit? 


    kan inte minnas från tidigare graviditeter att det varit så, molvärken har alltid varit ett ständigt närvarande symptom. 


    Jag har aldrig haft molvärk i tidig graviditet, så försök att inte oroa dig för det! Du har ju dessutom andra symtom. 
Svar på tråden BF JUNI 2023