Inlägg från: Erihen |Visa alla inlägg
  • Erihen

    BF JUNI 2023

    Jag vill också vara med här!
    1 barn 
    missfall vecka 5 i mars 
    ofostrig graviditet i juli fick reda på de i vecka 13, fick genom gå en abort pga att kroppen inte ville sköta de själv. kommer försöka kräva tidigt ultraljud så man inte skulle gå så länge igen om något skulle vara fel.


    plussade i lördags verkar som bf är 19/6
    suuuper orolig!! men super glad! 😊

  • Erihen
    Flip12 skrev 2022-10-13 19:00:36 följande:

    Jag är så nojig. Iofs väldigt tidigt men känner ingenting! Är det värt köpa clearblue med veckoindikator?

    jag ska på inskrivning på tisdag och känns ju bara så jobbigt gå dit om det inte är något?


    Jag känner mig också väldigt nojig!
    har 2 missfall i bagaget detta året , ett av dem gick man till vecka 13.. så jag känner likadant.. 
  • Erihen
    Flip12 skrev 2022-10-13 22:52:57 följande:

    @erihen @jojjans Skönt att jag inte är ensam även om jag blir ledsen att höra vad ni behövt gå igenom? mina tre senaste graviditeter har slutat dåligt så tror ju verkligen inte på detta🙈 samtidigt tänker jag att man måste våga tro också. Men hur kommer man dit?


    Du är verkligen inte ensam! 
    jag tror inte heller på de, det är väl ett försvars system vi tar till för att vi vet vad som kan hända när vi varit med om det. jag håller alla mina tummar för dig och hoppas du får tidiga ultraljud som gör att du kanske kan släppa lite oro, även att den alltid kommer vara kvar såklart. Jag hoppas jag får tidiga ultraljud men borde jag få, det står ju i journalen. Kram till dig 

  • Erihen

    Någon mer som har som mensvärk ?
    är i vecka 6 (5+0) , är så orolig efter sakerna man behövt gå igenom?. inget illamående heller men sånt kan ju vara olika såklart.. BM ringer på onsdag så hoppas jag man får sitt vul så snart som möjligt, jobbigt att behöva vara orolig när man egentligen bara vill få vara glad och njuta. 

  • Erihen

    Fick tid för tidigt ultraljud imorgon pågrund av oro är då i vecka 6 (5+4) kommer man kunna se något eller kommer detta bara bidra med ännu mer oro ? vad tror ni ? 

  • Erihen

    Svar till elin1989
    tyvärr fick jag ju inte välja en tid, men får gå på detta och så få dem boka in en ny tid för mig tänker jag. Annars får jag väl ingen uppföljning?.. 

Svar på tråden BF JUNI 2023