• Spucks

    Jacka förstörd i skolan

    Jag förstår att det är irriterande, men förstörd är jackan ju inte. Den går fortfarande att använda och "fungerar" precis som innan, den har bara färg på sig.
    Vad sa skolan? Du skriver att du ringde, men du skriver inte vad de sa. Kan det vara s
    å att ditt barn fick färg på jackan eftersom hen valde att strunta i vad läraren sa?

  • Spucks
    LaFontaine skrev 2022-09-29 22:55:04 följande:

    Så toleranta är folk bara på familjeliv...

    När mitt barns skola målade om fasaden för två veckor sen, spärrade man av med tydliga band. Personalen påminde också om att barnen inte fick leka på en viss del av skolgården.

    Jag hade blivit oerhört irriterad, om skolan underlåtit att upplysa om detta. Jag är väl medveten om att kläder kan förstöras, men att inte ta till de försiktighetsåtgärder som finns, är oerhört nonchalant. Hade ni varit lika toleranta om bänken i busskuren varit nymålad, utan att detta upplyste om? Hade ni glatt använt de kläderna, eftersom man faktiskt får räkna med sådant?


    Du förutsätter att barnen inte blev upplysta. Men det vet vi ju inte. Jag frågade TS om just det, men hon har inte svarat (än). Att hon skriver att hon ringt skolan men inte skriver vilket svar hon fick, får mig att tro just detta: att barnen faktist blev upplysta och förbjuden att leka där, men att TS barn gjorde det ändå.
Svar på tråden Jacka förstörd i skolan