• Voltex

    BIM november 2022

    Starkt streck på ägglossningen.



    Lyckades förföra min personliga spermadonator idag. Hoppas jag lyckas imorgon med! Drömmer

  • Voltex
    Sanlin90 skrev 2022-11-05 09:21:07 följande:

    Är så uppgiven men ändå hoppfull, fick igår veta efter massa test på sjukhuset att jag har binjurebarks svikt troligen addisons sjukdom och ett vanligt symtom är utebliven mens men den brukar komma tillbaka när man börjar med kortisonet och det har jag gjort så nu hoppas jag kroppen vaknar snart igen ordentligt!


    Jag håller tummarna för dig! Tur i oturen med det testsvaret, får man säga!

    Är det värt att skaffa en temp tycker ni? Detta är fjärde månaden utan preventivmedel, men detta är första månaden som jag verkligen kollar ägglossning och "försöker aktivt" i stället för att bara se om något händer. Ålder är 30.
  • Voltex

    Nu är ägglossningen slut och bara att vänta ... kände att livmodertappen åkt tillbaka igår och ingen äggvita där nere längre.

    Körde dagen före plus ägglossningsdagen, hoppas det räckte. Verkar vara 50% chans. Ska köpa tidigt graviditetstest för att se om man plussar om 9 dagar. För om kroppen stöter ut det efter ett plus så är det ändå bra att veta att befruktningsbiten funkar.

    Känns skönt att kunna skriva här då jag inte har några väninnor att prata med det om IRL. Nu får man hitta på annat att göra tills om 9 dagar, och försöka tänka på annat. :D

  • Voltex

    Den 16:e november är första dagen för ett ultratidigt graviditetstest. En vecka kvar. Det är så tråkigt att vänta. Suck. Vill bara veta om det blivit nåt eller inte.

  • Voltex
    JSAG skrev 2022-11-12 22:14:56 följande:

    Är på ÄL+8, har haft både ryggvärk, lite öm och svullen i magen och ömma bröst. håller alla tummar och tår?
    Vet inte om eller när jag vågar testa? ÄL+10 eller +12?😬


    Jag använder Clearblues uträknare:

    www.clearblue.com/pregnancy-tests/early-pregnancy-testing

    Jag ska egentligen först kunna testa på fredag. Men på grund av att min ägglossning kom tidigt (dag 12) så tycker Clearblue att onsdag är rätt datum.
  • Voltex
    Heybabe skrev 2022-11-13 09:26:13 följande:
    Mina känslor just nu är 70% JAA JAG ÄR GRAVID!!!

    Och 30% JAA JAG HAR INTE VARIT GALEN!!
    Grattis! Du såg inte i syne Solig
  • Voltex

    Kunde inte hålla mig igår (ÄL+8) och testade ... helt tomt :/. Idag (ÄL+9) var det en blå fläck i ena kanten av "strecket". Försökte ta bild men hur jag än gjorde kom det inte med på kameran. Hoppas det är starkare imorgon. Solig

  • Voltex
    Ellie21 skrev 2022-11-14 09:29:46 följande:
    Tycker mig också se något litet blått! Håller tummarna för dig!! :)

    Jag är likadan, är också på äl+9, testade imorse och det såg ut såhär. Tycker mig se ett svagt streck men svårt att se så tidigt.
    Vad spännande! Hjärta Kul att vi är på samma dag. Jag har köpt ett digitalt test som jag ska prova imorgon (besatt vad är det).
  • Voltex
    JSAG skrev 2022-11-14 09:36:15 följande:

    ÄL+10 idag, helt blankt? finns väl lite hopp tills mensen kommer, men får nog börja sikta in mig på decembertråden!


    ÄL+10 är ju ett tidigt test, om man inte har en jättekort menscykel typ? :) Jag håller tummarna för dig!
  • Voltex

    Jag skulle egentligen kunnat ta ett tidigt test idag (ÄL+11) men vågade inte ... för tänk om allt är negativt? Då vill jag ju att det ska vara så kort tid till nästa ägglossning som möjligt så att inte det också blir en lång väntan... alltså typ inte testa alls utan vänta på mensen. Men samtidigt vill jag hinna få ett plus innan mens om det blir en kemisk graviditet för att bara få plussa och känna att den biten funkar hos oss. Skäms Svårt det där.

    Ska planera in nåt kul under mensveckan, så om tanten kommer så gör man i alla fall något annat. Eller kanske någon tröstpresent.

    Sänder tankar och kärlek till er alla. Det är så påfrestande, för man ser inte vad som pågår, man kan bara gissa, och allt är bara statistiska sannolikheter, och man vet inte om dessa gäller för en ens, det är bara genomsnitt. Siffror och procentsatser.

Svar på tråden BIM november 2022