Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Faderskapstest

    Jag funderar på en sak. Ponera att jag har en kille som skriver på faderskapspapper vid födsel och blir vårdnadshavare. Om jag ett tag senare bevisar med ett DNA-test att det inte är han som är den riktiga fadern, kan man då ta ifrån honom vårdnaden och faderskapet? Är det någon som har en aning om hur det fungerar?

  • Svar på tråden Faderskapstest
  • Anonym (Anonym)

    Det är så att jag är 24 år och vill skaffa barn. Helst hade jag velat göra det med en pappa som är ansvarstagande och pålitlig (vilket är helt omöjligt att veta säkert) Jag skulle kunna tänka mig att göra det på egen hand men egentligen skulle jag vilja att barnet har en pappa men det beror på.
    Det jag tänker är att göra mig med barn med någon (som jag aldrig berättar det för) och sedan har en annan som kan vara pappamaterial och då säga att jag blivit med barn med honom. Visar det sig sen då att det inte fungerar som jag vill så vill jag kunna ta hand om barnet på egen hand och då säger jag som det är. Att barnet inte är hans och får hela vårdnaden.
    Har själv vuxit upp under bedrövliga förhållanden med en pappa som bråkat i rätten flera gånger enbarrt för att jävlas och inte för att han var intresserad av att vara pappa. Min mamma var tvungen att tvinga mig åka till min pappa mot min vilja, det är en situation jag aldrig vill utsätta mitt barn för. 

    Moral har jag ingen som ni märker!

  • Anonym (Anonym)

    Jag bör ju redan ha han som är pappamaterial givetvis annars får jag ju jobba på jävligt snabbt!

  • Anonym (Anonym)

    För att han kanske visar sig vara någon jag inte trodde han var. Det är ju det som är själva grejen. Man vet aldrig helt enkelt.

  • Anonym (Anonym)

    Kommer förmodligen aldrig sätta den här planen i verket så ni kan lugna ner er haha
    Roligt hur man kan uppröra folk anonymt på nätet ändå

Svar på tråden Faderskapstest