Inlägg från: Anonym (Klop) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Klop)

    Vad hindrar incels från att få till en träff/dejt?

    vet inte om någon annan skrivit i tråden, men jag antar att de inte kan attrahera en tjej för att de faktiskt inte gillar tjejer. Inte i meningen att de skulle vara homosexuella utan att de inte gillar tjejer i bokstavlig mening. Bitterheten som osar på nätet är bara ett symptom på det. de skrämmer bort tjejer, säkert omedvetet och medvetet, för att bekräfta sin valda verklighet.

  • Anonym (Klop)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-10-27 14:45:47 följande:
    De flesta incels är ensamma, olyckliga och märks inte så mycket.
    Anledningen till att de inte träffar någon då kan vara att de inte märks så mycket. En del tycker synd om sig själv, ovillig att se sina tillkortakommanden utan skyller allt på kvinnosläktet och det är då anledningen till att de inte träffar någon. (Vilket också är en narcissistisk inställning, inget fel på mig)

    någon som gillar (kvinnor) är någorlunda utåtriktad, allmänt trevlig, icke-deprimerad, skyller inte saker på andra, har liv och jobb i ordning och tillräckligt social kommer med största sannolikhet att träffa någon.

    det är helt ologiskt att vissa inte ens strävar åt det hållet. så mycket enklare att skylla ifrån sig.
  • Anonym (Klop)

    Tolkningsföreträde skriver:
    Mannen skall vara lång, självsäker och ha humor. 

    Allt detta slipper kvinnorna.

    du bevisar verkligen min poäng med ditt inlägg. Det finns en anledning till att du är singel, och det beror inte på kvinnorna (inte heller på att du är kort eller saknar humor heller) du verkar vara sinnebilden på min beskrivning dessvärre.

  • Anonym (Klop)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-10-27 16:52:48 följande:

    Jag är lång, självsäker, har humor och är gift.


    Frågor på det? 


    Uppenbarligen är du bitter på kvinnor TROTS allt det där. Det är du själv som påstår hur män ska vara och att kvinnor slipper allt sånt. 
  • Anonym (Klop)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-10-27 18:39:51 följande:
    Jag konstaterar bara att jag är ett av många bevis för min tes.

    Så, du menar att det spelar ingen roll att du är bitter på kvinnor så länge du är lång och humoristisk? Att bittra, kvinnoföraktande män har svårt att hitta någon har mer att göra med deras längd än att de faktiskt inte gillar kvinnor? näe


    jag antar att du lyckats dölja ditt kvinnoförakt för din fru, för annars skulle det nog inte blivit något giftermål. alternativt saknar din fru självbevarelsedrift.

  • Anonym (Klop)

    Tolkningsföreträde, att inte vara en bitter, kvinnoföraktande incel är garanterat ett minimumkrav som dessa individer i allra högsta grad kan göra något åt. I stället så skyller dessa och du på att det är kvinnors fel och att kvinnor har för höga krav och att dessa mäns tillkortakommanden inte går att göra något åt. Du kan väl inte påstå att det är längden eller penisstorleken det handlar om?


    Allt för att knuffa bort ansvaret för personlig utveckling. Näe, vi säger att det är kvinnors fel så behöver jag inte göra något åt mig.

  • Anonym (Klop)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-10-27 21:01:40 följande:
    Det är väl männens tur att få säga det kvinnor som rultar fram på gator och torg sagt länge... Jag duger som jag är!
    jämför du överviktiga kvinnor med män som är bittra och kvinnoföraktande? Dessa kvinnor skyller antagligen inte sin övervikt på männen. Det du inte verkar inse är att kvinnor nästan omöjligt kan bli ihop med någon som är bitter och kvinnoföraktande. Hur skulle det gå till? Skulle krävas en ganska stor dos av självförakt för att kunna göra något sånt. Vilket dessa män narcissistiskt inte inser, allt är ju kvinnors fel, det får han bekräftat varje gång han får nobben.  
  • Anonym (Klop)

    Tolkningsföreträde, anser du verkligen att om en man inte är bitter och kvinnoföraktande så är han en dörrmatta??

  • Anonym (Klop)

    Tolkningsföreträde, så du är en toffel i ditt förhållande? bara i smyg så är du bitter och kvinnoföraktande? Låter inte hälsosamt.

    kaffedraken, du håller med på tolkningsföreträdes påståenden att bitter och kvinnoföraktande är motsatsen till en toffel. Är du medveten om det? Var positionerar du dig? Näe, vänta, du har ju inget förhållande. Så då måste du då tillhöra -bitter och kvinnoföraktande- med andra ord.


    Om du är bitter och kvinnoföraktande så finns det ingen möjlighet till ett förhållande med en kvinna. Varför skulle en kvinna vara tillsammans med en bitter, kvinnoföraktande man? Det är en helt omöjligt ekvation. Han får nobben återigen, men det är ju kvinnors fel såklart. Kan inte bero på honom? Han är ju en snäll kille. Måste vara saker han ändå inte kan göra något åt, vi säger väl längden då. Kvinnor har det så lätt.

    det denne inte fattar är att han kan göra något åt sina unkna åsikter. Ta ett steg från sin egobubbla och se saker från ett större perspektiv än honom. slutar du vara bitter och kvinnoföraktande så kan jag garantera att du hittar någon.

  • Anonym (Klop)

    Tolkningsföreträde, du säger 


    Alla män i förhållanden är tofflar i olika utsträckning. De som anser sig inte var det är oftast de sorgligaste exemplen.



    Kvinnor har inget att förhålla sig till. De föds rätt och ligger rätt i tiden. Kravställare helt enkelt.



    Männen får anpassa sig till kvinnorna eller vara ensamma.

    vad menar du med -sorgligaste exemplen- med män som inte anser sig vara tofflar? Och varför skulle män anpassa sig till kvinnor som de då föraktar? Allt för att inte vara ensamma säger du, ser du inte att det är en omöjlighet? Män ska låtsas vara tofflar för att få ett förhållande, samtidigt som de i hemlighet föraktar könet de har ett förhållande med.

    jag försöker på olika sätt få dig att förstå att en kvinna omöjligen kan ha ett förhållande med en man som föraktar henne. Du verkar tycka det är ok om han är en toffel för uppenbarligen så är det så ditt eget förhållande ser ut. 

    sen har du uppenbarligen en helt skev syn på att kvinnor inte har några krav på sig. Bara i den här tråden så har du föraktfullt uttalat dig om hur kvinnor är. så hur kan du samtidigt påst att kvinnor inte har några krav på sig?

Svar på tråden Vad hindrar incels från att få till en träff/dejt?