• Sanlin90

    Planera bebis 2024

    Horisonten skrev 2023-07-30 13:57:37 följande:

    Hör väntar vi in nu, men jag vet inte när jag skall räkna äl utfrågning mina test. Vilken dag hade ni räknat. Först räknade ju appen fredag och sen när jag fick starkare räknade den igår. Men hade ju svagare vid 17 tiden i fredags. Så när skall jag räkna eller skall jag bara räkna ifrån bim?? 


    funderar på när man kan våga sig på och testa utan att riskera och testa för tidigt och bli besviken. Först sa ju appen att jag har äl 12/8 sen nu ändrat till 13/8. Vad tycker ni hjälp av n förvurrad kvinna haha🤣


    Dagen efter första positiva räknar jag, jag fick ocå positivt i fredags  så räknar från lördag så äl+1 idag
  • Sanlin90

    Jag har bara babyplan kvar och dom suger men jag vet ju hur spökstrecken ser ut nu så skulle kunna urskilja ett positivt meeeen lär säkert beställa hem nått mer, försöker hålla mig till äl+9 tänker jag så typ 7de augusti kanske 8de haha. Men jag hade noll stmtom med dottern jag får sjuk pms annars men när jag va gravid kånde jag noll tog bara ett test och hoppade in i duschen när jag kom ut va det svagt positivt då fick sambon springa o köpa ett testa tidigt digitalt som visade digitalt + eller - då och det va +! Så om jag får pms är jag troligen inte gravid :/ 
    följs gärna åt! Hoppas min temp ökar imorgon men jag har ont i brösten som är knöliga och blir sååååå varm mellan varven!
    har du något på känn att äl varit?

  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-07-30 15:06:00 följande:

    Jag förstår. Jag har flera CB testa tidigt digitala. Sen digital vecko men även de med ett streck och de som blir plus. 


    ja vill gärna följas åt. Jag hade en tanke om att testa 8 tidigast men lite nervös då de blir äl+9 dock bim-5. Så skall nog försöka minst 9 då är vi ändå liksom äl+10 och bim-4. Sambon har ju semester den veckan vi skall testa och jag börjar jobba den veckan så tänker att jag kanske kan härda ut iallafall måndagen hihi. 


    jag hade ont i magen svullen och ömma bröst. Sen kom mer flyttningar. De jag märkte av utav min ägglossning och så test med som stämde överens bra. Första riktiga äl efter spiralen. Förra månaden visa testen men hade ingen sådan flytning. 


    Jag har ett tidigt digitalt och ett med veckor och ett plustest med men tänker inte ta dom om jag inte får annat streck först, ska kolla tradera efter några tror jag :)

    jag hade flytningar hela fredagen och igår morse så tror jag hade äl natten mellan fredag till lördag och igår hade jag kramper och idag har jag spånda ömma bröst 


    vi låg fredag och lördag, sambon fick prestationsångest igår men jag fick göra mig till lite hahaha. 


    sa till honom nu, tänk om jag blir gravid nu, vill så gärna ha ett barn till och hans svar va mmm?. Taggad eller?! 
    kändes som ett trist svar men jag vet att han längtar!

    dottern blir tre i ontober så känns som bra timing nu!

  • Sanlin90

    Jg va galet sugen igår så blev extra besviken när det inte funka för honom, det gick ju tillslut dock haha. 


    jag kollade tester från amazon hittade 40 tidiga tester för 80kr!! Jag är testoman deluxe så.

  • Sanlin90
    Sparks729 skrev 2023-07-31 08:53:08 följande:

    Godmorgon ❤️
    sådär ja, nu har jag ringt till Kvinnohälsovården och får tre tider bokade 🥰 1. Hälsokontroll. 2. NIPT testet. och så 3. inskrivningssamtal. 
    Så otroligt galet 🙈🙏🏼


    Grattis! Vad roligt, en spännande tid nu ju!

    jag tror inte jag hade ägglossning förrän inatt tempen dippade rejält och jag har fruktansvärd mogrän som startade inatt.  
  • Sanlin90
    summer13 skrev 2023-07-31 15:46:09 följande:
    Har också köpt billiga från Amazon. Dom visar svagt positivt varje gång Foten i munnen
    Så var lite vaksam så du inte får en onödig besvikelse sen! Hjärta
    Ajdå kanske inte skulle beställa där, har inte beställt ännu!
  • Sanlin90

    Fick en idé, sambon fyller år den 9de och jag hade nog ägglossning idag så ska testa på hans födelsedag och hoppas jag får överaska Hjärta

  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-08-02 08:35:22 följande:
    Ja kanske är de. Men är inte de tidigt konstigt Och få de redan nu och bara på ena sida?? 
    Jag brukar få det ibland mellan äl och mens, är typ som det svullnar innuti brukar även kissa massor blir kissnödig hela tiden 
  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-08-02 14:39:08 följande:
    Jag tog ju ut spiralen den 20/6 hade en blödning från 21/6 till 24/6. 
    Sen fick jag en riktig ordentlig mens den 16/7-20/7 men då var cykeln bara 25 dagar lång. Vet ju inte om jag hade äl mellan de 2 cyklarna men då fick jag ändå utslag på äl-test 30/6 alltså dag 10 cykeln. Denna gången fick jag positivt på dag 12-13 i cykeln så när hade ni satt bim? 14 dagar senare ifrån den 29/7 då senast äl kan ha varit eller hur hade ni räknat tänkt. För vet ju inte om de blir 28 dagar. Lite sugen att redan testa måndag. Dumt jag vet så stoppa mig nu!! Haha 
    Hormonspiralen har ju gjort att du inte fått ägglossning troligen då det är vad hormonspiraler/mini/mellanpiller gör och då får man inte symtom på ökat progesteron heller.
  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-08-02 20:27:12 följande:
    Nej med spiralen hade jag inte de eller ens mens. På 6 månader hade jag bara mens 1-2 gånger liksom. Men iäven när jag inte ha spiral eller p-piller så kan jag minnas att jag haft okt i mellan. Men kanske annorlunda nu. Kroppen ändrar sig med tiden tänker jag. Ålder och hormoner. 
    Ja så är det ju, dom få gånger jag haft ägglossning sedan min dotter föddes oktober 2020 har jag kånt den MYCKET mer och min pmds är mycket värre, jag blir typ mentalt instabil och fruktansvärt arg för allt :(
  • Sanlin90
    RazorCandy skrev 2023-08-05 13:45:12 följande:

    Hej!
    Här är en till som längtar efter en 2014 bebis.

    Jag fick missfall (vecka 7) förra veckan...
    Jag undrar om någon här har erfarenhet av hur lång tid det tar för kroppen att göra sig av med hcg och när ägglossningen möjligtvis kommer tillbaka?


    beklagar missfallet :( vet dock inte hur lång tid det tar, det är nog väldigt individuellt. 
  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-08-12 16:40:02 följande:

    Stort Grattis 🥰

    här kom mensen. Men var ju första försöket ju. Och bara haft en riktig mens innan sen jag tog ut spiralen så känns ändå okej klart jag blev ledsen men får försöka igen bara. Fördelen är ju att jag får mer koll på min cykel och hinner sluta helt med mina antidepressiva. Samt att vi håller på att på riktigt flytta ihop då sambon säljer sin bostad nu så har de varit mycket stress press mm runt det så kanske påverkat  Så hoppas på mindre stress och press nästa månad. 


    hur går de för er andra här?? 


    Jag inväntar ägglossning
Svar på tråden Planera bebis 2024