Inlägg från: Anonym (Singelmammors vän) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Singelmammors vän)

    Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

    Anonym (tu) skrev 2022-11-08 02:26:43 följande:
    Är du singelmamma?
    Du kan klicka på en funktion som heter visa endast. Där kan du läsa det jag skrivit i tråden, och där kommer du, utöver mitt självförklarande nick, få alla svar du behöver.
  • Anonym (Singelmammors vän)
    Anonym (Och eftersom) skrev 2022-11-09 13:35:34 följande:
    Om kvinnor skulle sluta skaffa barn med nya partner som haft barn sedan tidigare så borde problemet försvinna mer.
    Att det blir svårare för män att skaffa nya kvinnor. 
    Nu trillade polletten ner. Det är INTE barnen som är grejen, det är antagligen att mannen som redan har barn är mer alfa. Så när singelkvinnor vill ha en man med barn är det en omskrivning för hellre alfa med barn än beta utan. Så måste det vara. Anekdotiskt bevis: singelvän med barn ratar annan singelvän med barn på grund av att han luktade konstigt sa hon, vilket också är en omskrivning för osexig antar jag. Men trots att hon sa att hon ville ha en man som hade barn så gick det bra med en alfa som inte hade. 
  • Anonym (Singelmammors vän)
    Anonym (tu) skrev 2022-11-09 19:21:31 följande:
    Men suck vilket incelsnack..

    Nej alla kvinnor vill inte ha någon som är "alfa"!

    Dessutom finns det i incelvärlden fler manstyper än alfa och beta. Gamma? Omega? Delta?
    Nej, jag har själv mest valt män som jag tycker om, oavsett alfa och beta. Men jag tror på riktigt att alfa måste vara orsaken, snarare än alfabarnen, till att hon väljer alfa framför gamma. 
  • Anonym (Singelmammors vän)
    StudierKemi skrev 2022-11-09 22:35:54 följande:
    Han måste vara alfa för att man ska vilja ligga. Om han är beta så duger han perfekt till att vara försörjare, eller bästa vän som man lever ihop med och älskar att prata med, men man kommer inte vilja kn*lla med någon som inte känns otroligt maskulin. Och du har rätt om att många kvinnor vill inte ha en "alfa" (som det är mycket konkurrens om), och de kommer att välja en beta! Men inte av den anledningen att de vill ha honom i sig. 
    Det kan du få tro, du som ställer upp på alla cylindrar för din "hunk" men ska skaffa barn med spermadonator från kyrkan om han inte går med på barn med dig.
    Det som är beta för dig är alfa för mig. Alfa för mig med maskulin energi blir för mycket, då jag själv är maskulin. Min beta tycker att jag är feminin men jag vet sanningen och det är honom jag vill ha. Det blir mycket mer rätt för mig medan alfa (Man) får mig att vilja slåss och bråka. Han väcker teston i mig medan (Kaffedraken) får mina mjuka känslor att spinna. Vi är olika. 
  • Anonym (Singelmammors vän)

    Däremot så stämmer det att de flesta kvinnor söker klassisk alfa! Men det är inte som att jag är ledsen över att inte vara med alfa. Den enda gång jag provade gick det verkligen åt helvete, men jag tänkte att man måste prova typen någon gång. 

  • Anonym (Singelmammors vän)
    Emer66 skrev 2022-11-09 23:19:00 följande:

    Då jag själv inte vill ha barn, tycker jag att de är utmärkt att träffa någon som har barn sedan tidigare - och inte vill ha fler. 

    Haft relationer tidigare som tagit slut för att den andra parten kom på att hon ville ha barn. 


    Är du alfa går det bra med vilket som 🙂
  • Anonym (Singelmammors vän)
    Emer66 skrev 2022-11-09 23:20:44 följande:
    Nej, det är myt som är skapad av män för att de värnar om sin bild av manlighet.  
    Det är män som vill bevara manligheten.  
    Jag hoppas att du har rätt! Det är dock inte min erfarenhet av singelmammorna alls. Men nu tänker jag lägga ner min medverkan i tråden, då jag varken är singel, mamma eller intresserad av att rangordna människor (och även män) i alfa, beta, delta, gamma. Jag har bara velat bidra till den samlade kunskapsöversikten. Lämnar stafettpinnen vidare nu.
  • Anonym (Singelmammors vän)
    Emer66 skrev 2022-11-09 23:40:00 följande:
    Fattar faktiskt inte vad du menar.
    Jag skrev att mina tidigare relationer tagit slut för att min dåvarande velat ha barn (2 förhållanden, ett med en kvinna och ett med en man). 

    Barnlängtan är ju fruktansvärt stark hos dom som vill ha barn - oavsett om man gillar alfamän eller inte. 
    Tror knappast kvinnor med barnlängtan "glömmer bort" att de vill ha barn. 
    Jaha, sant. Jag missförstod den delen som handlade om barnlängtan. 
  • Anonym (Singelmammors vän)

    Alla människor definierar sig inte som kvinnor eller män, därav formuleringen. Var det något annat i innehållet du ville spinna vidare på, gör det för all del. Jag har tröttnat. 

  • Anonym (Singelmammors vän)
    StudierKemi skrev 2022-11-11 07:57:04 följande:
    Det stämmer på riktigt inte, du har ett sånt skruvat felaktigt tänk. När det kommer till dejting så frågar man sig som man om kvinnan är kapabel att väcka attraktion eller inte, och om hon är bra på att vara sams och vänskaplig, och gnäller inte.

    Kvinnor som inte har barn men kämpar med 15 kg övervikt, gnäller om allt och inget och vill inte ha sex så ofta, och försöker lura mannen på pengar, går fetbort hos män. Finns många bra, stabila, självständiga singelmammor som man självklart föredrar! 
    Men herregud det finns väl inga gnälliga överviktiga kvinnor som inte vill ha sex och samtidigt är i position att kunna lura män på pengar?
    Det kan finnas relationer där båda eller den ena lägger på sig vikt där man har gemensam ekonomi och samarbetssvårigheter i hushållet. Men samarbetssvårigheter brukar uppstå efter att barnen kommit, om kvinnan gjort allt åt mannen innan och först när barnen kommer känner att hon vill ha lite mer jämn fördelning. Om du varit älskarinna till eller dejtat mannen efter att en sådan relation tagit slut så kan du kanske ha fått den här bilden därifrån. 
  • Anonym (Singelmammors vän)
    StudierKemi skrev 2022-11-11 09:54:36 följande:

     


    Jag är 30 år och jag väger som en 13 åring typ (jag är en kort kvinna på 162 cm), men jag tar hand om mig och jag är därför av den anledningen attraktiv. Det finns inget attraktivt med att bara sitta stilla på arslet och ruttna och inte vårda sin kropp, och man blir inte automatiskt en loser som lever på chips, bara för att man fött barn. Tvärtom, de som har barn äter nyttigare säger forskning för att de har ungar som måste äta nyttigt också. Det är jättetråkigt för mig att höra att "om man är en mamma är man mullig och oattraktiv", det är verkligen osanningar. Titta på våg-bilden! Här är en som kämpar, tänker, planerar bra och är smal (trots att hon är mamma).


    Finns det någon här inne som inte fött barn som har BMI 18.5 eller så? Eller är det bara jag härinne som har det, trots att jag redan fött barn? Skriv gärna och uttryck dig om så är fallet. Ingenting kommer gratis här i livet. Jag är självständig, en fighter, jag har ambitioner och livserfarenhet, och många singelkvinnor har inte den kunskapen och ambitionen som jag. Det ligger i personligheten, inte i detta om man är en mamma eller barnlös kvinna.


    Jag är ledsen att jag triggade din ätstörning till punkten att du lade upp det här. Jag är osäker på om jag bör anmäla ditt inlägg för att du utsätter dig själv så mycket här.
    Kram. 
  • Anonym (Singelmammors vän)
    StudierKemi skrev 2022-11-11 10:39:21 följande:
    Jag är inte underviktig, jag är kort och samtidigt smal. Såhär säger forskning:

    Vi smala finns vi också, och det är inte fel att förbli fit, och ändå stanna i det lägre, normala BMI-spannet.
    Det är ditt tänkande som fick mig att tänka på en ätstörning. Jag har inget emot smala människor. Jag har varit normal, jag har varit smal och jag har varit lätt överviktig enligt BMI-mått. För mig är inte vikt så centralt i livet. 
  • Anonym (Singelmammors vän)
    Västernorrlandskillen skrev 2022-11-11 11:55:33 följande:

    Det beror ju helt på vart i livet man är. Som 20 åring och utan barn ville jag mycket hellre träffa någon som inte heller hade barn och tror dom flesta unga tjejer tänkte likadant.

    Nu som medelålders med barn träffar jag hellre en kvinna som också har barn och gärna lite större då jag själv är klar med småbarnsåren.


    De flesta vill träffa någon som är ungefär som man själv är, alternativt kan kompensera för det som man inte är. 
Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?