Inlägg från: Önskarsyskon2023 |Visa alla inlägg
  • Önskarsyskon2023

    Vi som önskar bli gravida i vinter!

    Hej. 


    jag är helt ny här men tänkte se om det finns något intresse i att följas åt, antingen i att försöka sig på syskon eller i att försöka med första barnet. :) 


    jag och min sambo har en liten tjej på 13 månader och vi har nu tänkt försöka oss på ett syskon. Jag fick min mens igår och började då även tempa (helt nytt för mig men tyckte det kändes ?spännande? och för att ha lite koll på ägglossning osv då min mens de senaste månaderna varit lite hit och dit). 


    så. Någon som är intresserad av att följas åt? :) 

    kram på er!

  • Svar på tråden Vi som önskar bli gravida i vinter!
  • Önskarsyskon2023

    Åh vad kul! :) 

    vad skönt att du sucken fått en tid! Man kan få hjälp i form av ivf om man har pcos eller hue är det? 
    hålle alla tummar jag kan för att det ska funka för er ändå! Hoppas på äl denna månad! 🙌🏽

  • Önskarsyskon2023

    vad kul att fler hakar på. Jag tänker att det kan vara skönt med stöttning och bara ha någon där ibland. Iaf är det så för mig. 


    vi försöker med ett syskon men har bara försökt i tre månader. Med vår första tog det sig på första försöket och jag blev gravid när ci hade sex första gången efter hon kom (slutade i missfall), så jag har liksom varit naiv och tänkt att det är så väldigt lätt för oss. Och tre månader är inte lång tid men det stressar mig redan. Dessutom nu när jag haft såna problem med blödningar de senaste månaderna. Så jag bestämde mig därför för att börja tempa och prova ägglossningstester.
    hur gör ni? bara ?kör på? regelbundet 😍 eller temp eller äl-tester? Eller båda? :)

  • Önskarsyskon2023

    vi får hoppas att detta är vår månad! gick det snabbt med dina första två? 


    min mens verkar ha tagit slut nu iaf! och enligt app med mina konstiga menstruationer de månader ska jag ha äl redan den 10:e. när skulle ni då börjat testa? Känns jättetidigt men vill heller inte riskera att missa ifall det faktiskt är så. Sen får vi mysa på ändå såklart men vore så tråkigt att missa att pricka in :)

  • Önskarsyskon2023

    Okej. vad är de som gör att du inte tror att det tagit sig denna månad? Får man fråga de? 


    jag tänker då att jag börjar testa redan typ imorgon!

  • Önskarsyskon2023

    Swave: Usch vad jobbigt för dig. Jag håller tummarna för dig att nästa fäster sig ordentligt och stannar kvar. Den där krämen lät ju spännande som ni skrev om. Har aldrig hört talas om att det finns ngt sådant. Men kanske då för att den inte säljs i sverige! Gillar att du sucken va lite gangster! haha. Har du börjat använda den? 

    Jag får se vad dom säger på tisdag, då ska jag till gyn på undersökning med tanke på att jag blöder så mycket och oregelbundet. 

  • Önskarsyskon2023

    Swave: oj, det har jag sldrig hört talas om. Och det kan man då inte på något sätt få hjälp med? 
    jag är 34 men jag tänker att vi har ett par år kvar. Men självklart börjar man fundera på såntdär. 

  • Önskarsyskon2023

    Kanske värt att kolla upp om det påverkar dig negativt. Det är ju något du behöver ta ställning till tänker jag. Ju längre man kan sitta lugnt i båten är ju de bra me :)

    Ja det är troligtvis jobbigt och frustrerande på olika sätt och ger en olika frågetecken. Jag personligen är tyvärr en sån som ganska fort blrjar ifrågasätta och undra saker. Börja tänka negativt ganska fort när det kommer till mig själv. 

  • Önskarsyskon2023

    Åh vad spännande! Håller alla timmer jag kan för att du plussar. (Även om det kan vara lite tidigt än). Jag tog min sista äl-sticka i förrgår som visade starkt men inte tillräckligt så jag gissar att den var/är typ igår, idag, eller imorgon typ. skulle köpa nya test men dottern blec sjuk så kom aldrig iväg. men gissar att jag inte hade fått någon stegring på stickornq om det inte var på g?? Jag har aldrig använt stickor så har dålig koll! 

Svar på tråden Vi som önskar bli gravida i vinter!