Inlägg från: theotherone |Visa alla inlägg
  • theotherone

    Besviken på regeringen

    Ja, att nuvarande regering vann valet helt och hållet på tomma löften är rätt uppenbart. Ett klassiskt retoriskt knep. Mer i plåboken till alla! Redan i debatterna innan valet ifrågasatte vänsterblocket hur högern + SD skulle klara av att genomföra allt de lovade, men det var inga problem sade Kristersson. Och väljarna svalde löftena med hull och hår.

    Sedan hann verkligheten ikapp honom. Och uppenbarligen väljarna också, med tanke på opinionsmätningarna. Fast de lär ha glömt till nästa val, det är ändå nästan 4 år dit. Om Liberalerna står ut såpass länge.

  • theotherone

    När man försöker skylla journalisters grävande i regeringens uppenbara lögner på att det pågår en socialdemokratisk smutskastningskampanj på nätet, då befinner man sig rätt rejält långt ner i det högerpopulistiska kaninhålet.

    Men... jag är inte förvånad över att det är de argumenten vi ser här. Inte alls förvånad.

  • theotherone

    Får SD egen majoritet lär mer än en lag försvinna. 11 år tog det för Ungern att omvandlas från en demokrati till auktoritär regim, helt legitimt. Samma sak kan hända i Sverige, glöm inte vilket land som är SDs mönstersamhälle.

  • theotherone
    Anomym som vanligt skrev 2022-12-11 13:23:27 följande:
    Allt påhitt med miljö och klimat som bara är svammel.
    Ja fy för de där forskarna. När deras resultat visar på saker som jag inte gillar så är det mycket skönare för sinnet att hävda att allt de gör är svammel, eller hur?
  • theotherone
    Flash Gordon skrev 2022-12-12 09:53:58 följande:
    det som pågår nu i media och på nätet, exempelvis här, är ju bara ett politisk orkestrerat drev från Socialdemokraterna.  
    Källa på detta, tack.
  • theotherone
    Flash Gordon skrev 2022-12-12 09:53:58 följande:
    det som pågår nu i media och på nätet, exempelvis här, är ju bara ett politisk orkestrerat drev från Socialdemokraterna. 
    Testar att fråga igen, eftersom du inte verkar vilja svara. Har du någon källa till ditt påstående om att det pågår ett av Socialdemokraterna orkestrerat drev på Familjeliv?
  • theotherone
    Flash Gordon skrev 2022-12-15 06:03:17 följande:
    Det pågår ett socialdemokratiskt orkestrerat drev "överallt". I såväl media som på nätet och det sitter socialdemokrater här på FL och sprider detta.
    Har du några bevis för dessa smått fantasifulla påståenden? Eller är det nu jag ska be dig att sluta tramsa?
  • theotherone
    Flash Gordon skrev 2022-12-15 10:28:28 följande:
    Vad är det som är fantasifullt tänkte du?

    Att drevet kommer från organisationer som Aftonbladet ledare och sosse-politiker eller att uttalade sossar här delar materialet?
    Vet du, det är inget konstigt med att det finns personer här inne som röstar på S. Det är inte heller konstigt att det finns personer här som röstar på KD, SD eller M. Och ja, det finns tidningar vars ledarsida är "oberoende socialdemokratisk" (exempelvis Aftonbladet) på samma sätt som det finns dagstidningar vars ledarsida är "obunden moderat" (exempelvis Svenska Dagbladet).

    Att sossar på Familjeliv delar artiklar publicerade på Aftonbladet är helt i linje med att moderater på Familjeliv delar artiklar publicerade i SvD, eller hur? Jag ser inget orkestrerat i detta, särskilt inte att det enbart skulle ske från sossarnas sida. Om du har bevis för att det gör det hade det varit läge att publicera bevisen nu.
  • theotherone
    Flash Gordon skrev 2022-12-16 12:54:06 följande:
    Att du tycker det är naturligt att våra socialdemokrater här på FL sprider det som Aftonbladet driver mot regeringen gör det inte mindre till ett orkestrerat drev.

    Orkestrerat som i: "inte något naturligt från folk i allmänhet utan ifrån en organisation med ett mål" 
    Men snälla nån, att folk sprider nyhetsartiklar som stödjer deras egna politiska uppfattning är ju knappast något konstigt eller ovanligt. Du gör ju samma sak själv! Du är med din egna definition av drev själv en del av ett drev från högern, inser du inte det?
  • theotherone

    Nä, jag ger upp. Det går inte in i skallen på karln. Hur är det ens möjligt?

Svar på tråden Besviken på regeringen