Inlägg från: Anonym (Johanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Johanna)

    Råd igen då!

    Jag skulle nog inte fråga om intresse, det kan landa fel. Jag skulle nog hellre fråga om att äta lunch ihop eller ta en fika efter jobbet. Det blir mer avslappnat och där på plats på tu man hand kan det på ett mer naturligt sätt komma upp om flirt etc..

    Jag gjorde nämligen misstaget att ta flirt som allvarligt intresse men så var det inte. Det fanns attraktion och nyfikenhet och lite flirtande och lite närhet men han poängterade vid en direkt fråga att jag var snygg och attraherar honom men jag var inte flickvänsmaterial och inte tänkte på mig på det sättet. Han gillade att flirta och "lockas av menyn" men något mer än möjligtvis lite sex var det aldrig. 

  • Anonym (Johanna)
    Anonym (Malin) skrev 2022-12-06 21:00:50 följande:

    Tack, jag ska uppdatera! Om jag kommer till skott nångång..;) svårt att ta steget tycker jag, o kasta sig ut och kanske bli dissad bara. 

    Nej jag hade inte tänkt att fråga om intresse, jag tänkte fråga om han ville dricka kaffe nåndag utanför jobbet:) 
    Kaffe är lite "vår" grej, då det bara är vi två som dricker det på jobbet. 

    Hans svar kan bli vad som, jag förstår det. Samtidigt är det svårt att förmedla känslan mellan oss, man känner att det är nåt liksom. Men men,, han kan va en flörtare också som nån skrev. Ja man kan inte veta förrän man får ett svar som sagt. Hoppas att jag vågar fråga och får ett bra svar:) 


    Fråga om fika är bra. Det är neutralt och bra och när ni är ensamma kan ju ämnet dyka upp rent automatiskt. Men jag skulle ändå råda dig att ta ett djupt andetag här, du måste skilja på vad du vill att det ska vara kontra hur det egentligen är. På dina svar genom tråden så märks det att du gärna vill tro att det är mer känslor och mer intresse och därför tolkar in saker som kanske inte alls är vad som egentligen inträffar. Du hoppas att han ska vara lika intresserad som du är. Men det är ju det du inte vet och det är ju  där du riskerar att er relation förändras om han säger nej det var bara kul flirt. Var försiktig helt enkelt. Försök ta ett steg bakåt och våga vara lite misstänksamt ifrågasättande på er flirt innan du tar steget till en fika. 
  • Anonym (Johanna)
    Anonym (Malin) skrev 2022-12-07 18:11:51 följande:

    Hur ska jag göra det då? Hur ska jag bete mig mot honom då? För så fort jag har backat lite, har blivit så några ggr så är det som att han blir frågande, och kall mot mig. Inte som vanligt. Och det vill jag inte heller.


    Jag tänkte inte att du skulle backa bokstavligen utan mer inta en mer nykter syn på er kontakt och verkligen se på den med kritiska ögon. Vad är sant och vad är ditt önsketänkande? Vad är äkta intresse och vad är egentligen bara vanlig vänskap kollegor emellan? 

    Dock skulle jag verkligen tänka till ordentligt på det han gör om du backar, det låter inte sunt. Vad vet du egentligen om honom rent privat med kvinnor och förhållanden? Visar han tendenser på svartsjuka? Här behövs verkligen kritiskt tänkande och skippa alla rosa glasögon. Vore han intresserad på riktigt skulle han ju faktiskt bli bekymrad och fråga om allt är okej dom gånger du backar. Han skulle visa förståelse för att ni faktiskt behöver backa ibland. 
  • Anonym (Johanna)
    Anonym (Malin) skrev 2022-12-09 12:00:33 följande:

    Om han är osäker på mitt intresse är väl inte heller konstigt? Han är blyg, situationen med att vi är kollegor, åldersskillnaden? Därför han backar om han tror att jag backar? Det gör ju jag med såklart....Jag vet inte riktigt hur ni tänker?  Eller misstolkar jag alla signaler alltså. Alla långa blickar, kolla på varandra, uppmärksamma varandra så fort man ser varandra, ler på långt och kort håll åt varandra, undviker varandra när andra kollegorna är nära, han initierar hela tiden kontakt... vet inte, inte är jag så med någon annan kollega iallafall även om jag tycker om dem. 

    Jag menade inte att jag är säker på hans intresse på så sätt utan att alla blickar och själva känslan, att han är annorlunda mot mig tillexempel mot övriga kollegor. Uppmärksammar mig hela tiden. Att det är nåt mellan oss menade jag, det är helt klart men om han är intresserad utav av något mer är frågan bara han kan svara på. 

    Men nu blir jag jag jättevacker på att ens fråga honom om jag enligt er tolkat alla signaler fel osv . Får ta en funderare igen. 


    Med tanke på åldersskillnaden (jag förutsätter att han är den äldre här) så känns hans uppmärksamhet mer som just flirt och inte mer. Han uppmärksammar dig och får själv lite egoboost av att få flirt tillbaka.  Det är ju alltid spännande att få uppmärksamhet med stor åldersskillnad.

    Självklart kan han känna sig smickrad, nyfiken och attraherad och glad men det betyder inte att han har ett intresse för dig på det sättet du hoppas på. Han kan trivas med dig och erat flirtande utan att för den skull vilja ha något mer. Kan vara just därför det inte händer mer än så. 

    Ur ett annat perspektiv så är ju frågan om något mera mellan er faktiskt är lämpligt? Är det rimligt att riskera er vänskap och er kontakt på jobbet för ett möjligt ligg som förmodligen inte leder nånstans? Hur ska du kunna möta honom dagligen om du blir ratad och kanske hunnit med att ligga? Hur kommer du må av det? 

    Har du överhuvudtaget tänkt på konsekvenserna av att försöka ta detta vidare? 
  • Anonym (Johanna)
    Anonym (Malin) skrev 2023-02-19 08:57:50 följande:

    Det är så tråkigt nu bara om han är arg och ignorerar mig:(


    Måste nog säga att du bör se honom för den skithög han verkar vara. Han har inga problem med att flirta med dig samtidigt som han är ute och dejtar och träffar någon. Vem fan tror han att han är liksom? 
    Han är arg för att han inte längre får din uppmärksamhet och inte längre kan suga åt sig av att en äldre kvinna är sugen på honom... Trots att han alltså träffar en annan tjej... 
Svar på tråden Råd igen då!