• Anonym (Nja)

    Råd igen då!

    Anonym (Malin) skrev 2022-12-06 15:51:12 följande:

    Tack för tips! :) 
    Eftersom vi har flörtat så länge så vet jag om att han är intresserad och han vet att jag är intresserad men vi säger inget om det. Men frågan är om han vill ta det längre? Måste ju fråga för att få veta, jag vet. Men så läskigt. 
    Jo jag hade tanke att fråga om kaffe utanför jobbet faktiskt,  inte ge ut känslorna direkt. Han är lite blyg har jag märkt, annars social bland kollegor och så men lite blyg mot mig.


    Håller inte med om att man vet att någon är intresserad för att man ler mot varandra och det andra du beskrivit. Säger som de andra, fråga om han vill göra något utanför jobbet. Att fråga om intresse/om han vill ta det längre kan bli väldigt fel och sedan ska ni jobba på samma plats efter. Nej, det är ingen bra idé.
  • Anonym (Nja)
    Anonym (Malin) skrev 2022-12-06 20:06:28 följande:

    Tack för råd! 
    Nä han behöver inte alls vara intresserad men för mig vore det jättekonstigt med alla signaler och tecken som varit, det är inte vanliga leenden, tycker man känner skillnad på om Lars 55 år ler och hälsar glatt på mig eller som denna kille som verkligen skiner upp och ler på ett varmt sätt,, ibland utan att ens säga nåt. Eller blickar också för den delen, ibland tittar vi rakt i varandras ögon utan att säga nåt. Jag kan se att han blir lite nervös I min närvaro ibland. Jag med för den delen. 

    Ja kanske kan det bli negativt svar och jag har missbedömt allt,, vi får se. Nervig värre.


    Ja, jag tror tyvärr att det är möjligt att du missbedömt det. Detta baserat på hur du beskriver era möten här, men också sätten du funderar på att närma dig honom: Fråga om intresse, skriva och förvarna till exempel. Nej, bara nej, ts.
  • Anonym (Nja)
    Anonym (Malin) skrev 2022-12-08 17:01:02 följande:

    Tar till mig alla kommentarer,,, 
    Undrar bara hur en kollegial relation Kan vara att titta länge I varandras ögon, bli nervösa, "det "stela" som blir, annars är han social med alla, många blickar och mycket mer. 
    Svårt att se det ur ett neutralt perspektiv oxå när man har en önskan att han ska vara intresserad såklart. Jag förstår, därför tvekar jag att fråga honom, men hur ska jag få veta om jag inte gör det. Därför tänker jag att det är ett måste. 
    Jag tänker att han backar, för att han tror att jag backar? 
    Osäker? Han blev brutalt dumpad från hans flickvän för 1 år sedan. Svartsjuk vet jag inte? Hans beteende när jag pga av olika anledningar har ignorerat honom tänker jag beror på att han faktiskt har känslor? Att han blir ledsen eller tar illa upp, han reagerar ju starkt iallafall? Men vad vet jag! Inte en aning, nu sitter jag här med telefonen i handen o försöker ringa honom för att "bjuda på fika", om jag vågar då:)
    När jag har tagit initativ till att prata mer, ta kontakt så är det som att han följer efter och gör ännu mer så att säga. Han verkar bli glad. En gång sa han "jag slutar aldrig aldrig imponeras av dig" och tittade ner i golvet. 

    Men av att läsa kommentarerna här blir jag väldigt osäker, jag som var så "säker" på att det var tecken på att det kunde finnas ert intresse från hans sida. Men nu blir jag osäker .. 


    Läste om "slutar aldrig att imponeras av dig"-kommentaren för flera månader sedan. Om det är en av de grejer som du tolkar som intresse, gör du nog klokt i att inte ha så höga förhoppningar. Du tolkar allt till din fördel. Att det är stelt mellan er är inte ett tecken. Och skriv inte och fråga. Om du vill fika med honom, fråga i förbigående på jobbet.
  • Anonym (Nja)
    Anonym (Malin) skrev 2023-02-18 18:23:09 följande:

    Längesedan uppdatering men läget har varit väldigt upp och ner: 
    Han log varje gång han såg mig, initierade kontakt hela tiden, började vidröra mig på arm, Axel vid vissa tillfällen.  
    Sen efter jul tog jag honom på armen vid ett tillfälle när jag pratade med honom och efter det va han väldigt glad runt mig och sökte verkligen min kontakt. Då tror man ju tt han är intresserad. Efter det tog jag honom ensam och bad honom säga nåt vad han tänkte om allt osv. Då säger han att han precis börjat träffa nån. 
    Efter det blev jag kall mot honom för jag blev ledsen faktiskt. Han gjorde några försök att söka upp mig o vara som vanligt men sen blev han kall mot mig med. Nu är allt ett enda kaos, jag har försökt att hålla distans, vi pratar det som rör jobbet o så såklart men annars har jag valt att ha distans för att inte vara ledsen. Men nu är han kallare än någonsin. Reagerade väldigt kraftigt på min distans. Vet att han gillar mig egentligen, som person i vilket fall men åldersskillnaden o Jobb osv gjorde väl sitt. 
    Jag säger bara flörta aldrig med en kollega på jobbet! 
    Nu är situationen värre än nånsin, även om vi tycker om varandra egentligen.


    Ja, folk försökte ju säga det till dig, men du tog inte in det. Han såg dig som en trevlig kollega. Trist att du misstolkade så grovt.
  • Anonym (Nja)
    Anonym (Malin) skrev 2023-02-18 20:43:24 följande:

    Ja det var verkligen trist. Han flörtade grovt men menade inget mer. Så är det. Nu vet jag iallafall.


    Tror att du missuppfattade grovt, men ja, nu vet du i alla fall.
  • Anonym (Nja)
    Anonym (Malin) skrev 2023-02-18 20:47:36 följande:

    Jag är inte van vid att nån flörtar så mycket, under så lång tid utan att mena nåt. Ny erfarenhet.  
    Nu återstår att bygga upp den fina kontakt som kollegor vi hade förut. Om det är möjligt.  Vi får se. 


    Det är väl bara att sluta vara kall då.
Svar på tråden Råd igen då!