Inlägg från: Anonym (Jeeez) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jeeez)

    Jobb som inte blev jobb

    Anonym (Jaha?) skrev 2022-12-08 22:28:16 följande:
    Ja okej. Har nog med att gråta mig till sömns numera. Har min sista dag den 23 sen har jag inget jobb alls. Bor även i en liten stad. 

    har erfarenhet från fakturering, klädbutik, kundtjänst och reception. det är otroligt svårt att få jobb nu i inflationstider och jag vet inte vad jag Ska göra snart blir galen. 
    Ja eller så tar du tag i dig själv och skaffar en utbildning som du tipsats om i tråd efter tråd.
  • Anonym (Jeeez)
    Anonym (Jaha?) skrev 2022-12-09 11:36:45 följande:

    Tack! Har sökt 15 jobb idag. Så hoppas verkligen. men mycket Är bara 60-70% måste ha heltid. 


    har bytt fack från handels till unionen och det var inte sammanhängande tydligen. Så nu gäller inte mitt unionen förens om 12 månader. 


    så har ingen rätt någonstans 


    Här har du ditt problem, ett av dem i alla fall. Du har ingen koll. Det verkar som att du inte ens känner till skillnaden mellan fack och a-kassa. Självklart kan du rådfråga facket om saker. Varför kollar du inte upp saker istället för att bli helt dramatisk och ligga och gråta. Eller spy som du gjorde i en annan tråd. Det är dags att växa upp. Nu har det gått dåligt på (minst) två arbetsplatser (i butiken och receptionen). Det är dags att rannsaka dig själv och agera efter det. Du kan inte fortsätta som du gör.
  • Anonym (Jeeez)
    IQfiskpinne skrev 2022-12-10 00:16:40 följande:

    Varför är du så oskön?


    Ja, ts har tabbat sig. Men hon lär ju bli mindre naiv i framtiden.

    För något år sen var vi ju inte rätt in i en lågkonjuktur och ett betydligt positivare anställningsläge för de flesta företag. I det kan ts vaggats in i en falsk förhoppning. Företaget kan ju verkligen behövt henne resten av tiden och helt enkelt gett henne falska förhoppningar för att hon inte ska gå tidigare.

    Jepp, man ska inte vara godtrogen men det är vi alla ibland.


    Nej! Jag håller helt med personen du citerade. Ja, vi är alla naiva ibland. Men inte gång på gång på gång. TS visar heller inga som helst tecken på att bli mindre naiv med tiden. Snarare tvärtom. TS fortsätter i samma fotspår som tidigare. Vid vikariat söker man jobb under tiden. Man har koll på regler, framför allt skillnaden mellan a-kassa och fack.
  • Anonym (Jeeez)

    Alltså jag blir helt mörkrädd när jag läser dina svar TS. Du tror att AF ska skicka dig på jobb? Hur kan man ha så lite koll på saker. Håller med Vivi, du behöver hjälp från en rådgivare.

Svar på tråden Jobb som inte blev jobb