Inlägg från: Anonym (Ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ledsen)

    Vågar jag?!

    Tänka sig vad olika det kan vara...
    Jag skilde mig vid 42 och dejtade en del. Är inte kraftigt överviktig, men kanske 7-8kg för mkt, mjuk, kurvig och kvinnlig kropp. jag tycker själv att jag ser rätt ok ut. Men INGEN av de män jag dejtade gav några som helst komplimanger, inte ens vad fin du är, vackra ögon eller liknande. Tröttnade faktiskt helt tillslut när jag aldrig kände mig attraktiv. Som mest fick jag några 'vad skön du är'.

    saknar sex och närhet en massa men vill inte ligga med någon som inte finner mig attraktiv och det finns allt för många män som ligger med vem som helat bara dom får chansen.

  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (48) skrev 2022-12-11 11:08:42 följande:
    Ja jag lovar. Jag är till skillnad från dig en medelålders kvinna med bröst, rumpa OCH mage som utan problem träffat många  män. 
    En man utan erfarenhet som protesterar när jag berättar om min erfarenhet till en annan kvinna, hur tänker du där? 
    Men du kan inte lova något bara så där. Alla har vi olika erfarenhet.
    jag har aldrig fått uppskattning för min kropp med de män jag legat med sedan skilsmässan.
  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (Kvinna 49) skrev 2022-12-11 11:50:22 följande:

    (Ledsen) såna man ska du inte ligga med! Bara de som uppskattar dig gör den du är ska få åtnjuta din lust!


    Därför jag gett upp dejting helt nu. Dejtade rätt aktivt i 4 år och fann aldrig uppskattning. Gjorde ett försök igen för några månader sen (då jag verkligen verkligen saknar sex, närhet och hoppas på kärlek) men det var samma skit. Känns meningslöst att fortsätta hoppas då.

    (så trist när man läser om alla män i sexlösa förhållanden och ofrivilliga singlar...här är en kvinna som verkligen älskar sex och närhet men som aldrig får känna sig sexig eller attraktiv

  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (Kvinna 49) skrev 2022-12-11 12:14:15 följande:

    (TS) berätta för killen innan, samma savar som jagskickade (ledsen) en bra kar hjälper dig igenom? ha lampasläkt, men Kommunikation är A och O


    Jag vill inte ha lampan släckt. Jag vill uppskattas för den jag är och hur jag ser ut.
    med apan släkt kan han ju lika gärna ligga med vem som helst.
  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (Normen) skrev 2022-12-11 18:45:44 följande:
    Det vill många män också. En del tror och hoppas på att man är bra precis som man är.

    De jag dejtat och hamnat i säng med har varit bra precis som dom är med alla möjliga olika kroppsformer mm. Jag har aldrig kommenterat någon annans kropp negativt på något sätt utan lagt små väl valda komplimanger utan någon som helst baktanke.
    Men samtidigt så svider det lite, när man aldrig heller får någon komplimang tillbaka eller att det kommer från dom självmant, inte ens "lätta saker" som du har så vackra ögon eller jag älskar ditt långa hår osv. Snål egocentrisk värld kanske, där man inte kan bjuda andra på lite bekräftelse. 


    En man jag dejtade några gånger sa efter sexet att jag borde prova keto, det skulle göra min kropp fin (utan att jag ens sagt något för och trigga den kommentaren). Jaha, tack för den liksom och ha ett trevligt liv du med.

  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (TS) skrev 2022-12-11 19:18:59 följande:
    Men allvarligt, vad är det för idioter du träffat på?
    Jag får massa komplimanger. Vissa känns inte speciellt äkta men en hel del känns genuina.
    Helt normala medelklassmän i 45-55års åldern, skilda och har barn.
    Får inte ens dom där ogenuina komplemangerna...men den delen ska jag kanske vara glad för.
    ;(
    har bara träffat en man som var generös med komplimanger som faktiskt kändes genuina, men han var rätt full när dom uttalades och dagen efter så var han inte intresserad längre så det var väl bara ett sätt att få det han ville.
  • Anonym (Ledsen)
    Tom Araya skrev 2022-12-11 19:59:03 följande:
    Hur gammal är du själv?
    Samma ålder
  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (Good Juul) skrev 2022-12-12 10:18:26 följande:
    Och viktigast av allt:

    Mönstret går igen i kommunikationen på dejtingsidorna. Som tjej har du inga problem med att bli kontaktad ? det enda som krävs är att du har en sida och gett indikationen att du är tjej. Mer än så behövs faktiskt inte. Inte ens en presentation, det räcker med en profilbild om ens det.



     



    Killarna mejlar dig i vilket fall, och uppvaktar på alla tänkbara sätt. Klart att tjejerna blir ­förtjusta, vem vill inte bli bekräftad på det sättet?


    Blir man som kvinna bekräftad när man får 100 opersonliga mail? Inte jag. Det bekräftar bara att många män vill ligga med de flesta kvinnor. Söker man något seriöst så är dessa mail tämligen oanvändbara.


    Jag kan ju lika gärna skapa ett konto utan bild och info, med bara info om att jag är kvinna så får jag samma lika många mail (de flesta samma innehåll som när jag har en "full profil"). Så att se dessa massmail som bekräftelse är ju kanske inte rätt. Det är bara en bekräftelse på att man kan få ett meningslöst ons om msn känner för det.

Svar på tråden Vågar jag?!