• Tom Araya

    Vågar jag?!

    Anonym (TS) skrev 2022-12-11 07:25:52 följande:
    Vågar jag?!

    Jag är 40 år och nybliven singel efter ett långt förhållande. Jag är överlycklig över min nya frihet och min sexlust har kommit tillbaka med en smäll!
    Men det var många år sedan jag var med en ny man. Har hunnit få två barn och kroppen ser definitivt inte ut som den gjorde för. Mjuk mage som hänger lite, stora men ganska hängiga bröst. Bristningar. Ja, inte en pingla helt enkelt. 

    Med kläder ser jag helt okej ut och jag har hånglat en del men jag vågar helt enkelt inte klä av mig. Trots att jag blir så jä*la kåt med en man.

    Hur kommer jag över detta? Jag vill ju ha sex!


    Vi män på 40+ som dejtar jämnåriga kvinnor vet hur ni normalt sett ser ut, så det är nog ingen överraskning eller besvikelse. Jag tror inte att du kan komma över detta utan att våga dejta en man som bekräftar dig och sin attraktion till dig.
  • Tom Araya
    Anonym (Normen) skrev 2022-12-11 08:18:30 följande:
    Vad är normalt?
    Det är normalt att vid 40+ inte se ut som när man var 17-25.
    För kvinnor som fött barn är det normalt att brösten hänger lite mer upp i åldern.
    Några exempel bara...
  • Tom Araya
    Anonym (Normen) skrev 2022-12-11 08:33:48 följande:
    Många runt 40 tränar och är i bra form. Har stora krav på att partnern också ska vara i bra form utan kläder. Är det normalt?
    Så länge man inte går till ytterligheter så är det nog lika normalt som att inte göra det, men man kommer ändå inte att se ut som en 20-åring vid 40+, särskilt inte om du är en kvinna som fött och ammat flera barn.
  • Tom Araya
    Anonym (Normen) skrev 2022-12-11 08:41:48 följande:
    Det är väl ingen som ser ut som 20 när man är 40. Menar du att man bör ha förståelse för att kvinnor åldrats, speciellt om hon har fött barn? Män över 40 ser inte heller ut som 20 längre, och åldras. Ändå ställs det höga krav på mäns useende och kroppar i den åldern.
    Ja, det är precis vad jag menar. Med undantag för graviditet så gäller detta även män.
  • Tom Araya
    Anonym (Normen) skrev 2022-12-11 08:47:35 följande:
    Ja, sen är ju frågan om dom flesta har förståelse för det, eller om det ställs höga krav på utseendet/kroppen? Är det normalt om man gör det, eller är man orealistisk?
    Om man dejtar jämngamla så tror jag förståelsen finns.
  • Tom Araya
    Anonym (TS) skrev 2022-12-11 19:12:49 följande:
    Så vad är det med alla dessa 25-åringar som tar kontakt? Jag tänker bara att det är galet när de kan vara med en 20-åring. Den kroppen är ju antagligen ljusår finare än min.
    Det vet jag inte, men de får ju inte se dig naken i alla fall och det är ju först då vi vet vad de verkligen tycker.

    Själv tycker jag varje ålder har sin skönhet och charm, som man kanske inte alltid förstår om man själv är 20 år yngre. 
  • Tom Araya
    Anonym (Ledsen) skrev 2022-12-11 19:30:51 följande:
    Helt normala medelklassmän i 45-55års åldern, skilda och har barn.
    Får inte ens dom där ogenuina komplemangerna...men den delen ska jag kanske vara glad för.
    ;(
    har bara träffat en man som var generös med komplimanger som faktiskt kändes genuina, men han var rätt full när dom uttalades och dagen efter så var han inte intresserad längre så det var väl bara ett sätt att få det han ville.
    Hur gammal är du själv?
  • Tom Araya
    Silverjenny skrev 2022-12-12 07:07:05 följande:

    Jag blev också nybliven singel efter längre relation när jag var drygt 40 och jag har aldrig blivit så uppvaktad av så många yngre och så snygga män, där min ålder snarare var ett plus för dem. Att gilla milfs är helt klart väldigt vanligt bland unga killar ;) såklart många bara är ute efter sex men är man fine med det är det bara att ge sig ut i djungeln och jaga. Och jag har då aldrig varit med om att en man har rynkat på näsan åt min kropp när vi hamnat i den situationen att jag är naken trots alla dess skavanker, han har helt annat att tänka på ;) ge dig hän och njut, det är vad mannen uppskattar!


    Du har så rätt! 
Svar på tråden Vågar jag?!