Inlägg från: Anonym (Sluta!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sluta!)

    Kris i relationen, BF om 11 dagar!!

    LFF skrev 2023-01-02 09:19:19 följande:
    Jag har faktiskt aldrig förstått mig på det där med att partnern ska acceptera att den gravida kan bete sig mer eller mindre hur som helst med ursäkten "det är hormoner". Ja, jag har själv varit gravid (med tvillingar så extra mycket hormoner) men aldrig att jag skulle låta mitt humör gå ut över min partner. Lite självbehärskning får man faktiskt ha (min åsikt).

    Nåväl, sannolikt handlar det om nervositet från hans sida. En förlossning är ju något där han egentligen är rätt "överflödig". Det finns liksom inget han kan göra för att "fixa" situationen. Hans enda roll, nog så viktig egentligen, är att finnas där för dig men det är svårt om man är en "fixare". Sen är det också rädslan över vad som händer sen. "Blir jag en bra förälder?". "Tänk om ditten eller datten händer".

    Lycka till med förlossningen och nya bebisen. 
    Jag har aldrig förstått mig på sådana som dig som gått igenom en graviditet men ändå hyser så lite empati för andra gravida. Ts har inte skrivit att hon betett sig särskilt dåligt utan bara varit hormonell, så sluta! Bara sluta.
Svar på tråden Kris i relationen, BF om 11 dagar!!