• Grustradgarden

    Vi som startar IVF 2023

    Hej! Så spännande att få följa era resor. Min man och jag är båda 32 år och fick ett barn efter ivf2 (icsi) 2021. Nu är vi sugna på syskon och har ett fryst embryo på Sahlgrenska. Efter en totalt misslyckad ivf1 är vi medvetna om att det kanske inte kommer att funka. Finns här någon som går på Livin i Gbg? Vi är oförklarligt barnlösa men vi blev gravida i vår ungdom - gjorde då abort. Vet inte varför mina ägg inte vill släppa in hans spermier, men är mycket tacksam över att icsi finns. Lycka till alla! 

  • Grustradgarden

    Så roligt Vito87! Hoppas att du kan tänka på något annat under ruvartiden. Den går så himla långsamt. Jag började virka första gången jag ruvade. 


    Nu har jag haft kontakt med Sahlgrenska. Jag ska ta lite prover plus vul (ca 2000 kr) på hemorten och sedan hoppas vi att vårt enda lilla frysembryo ska klara upptining och bli ett småsyskon. 16800 kr kostar syskonförsök på Sahlgrenska som det är nu. 


    Funkar inte detta tänkte vi köpa 2- eller 3-pack hos Livio i Gbg. Lär väl hamna omkring 100 000 kr med mediciner och besök. Jag är överviktig, men hoppas att det ska gå bra ändå. 

  • Grustradgarden

    Så skönt att allt verkar funka bra för alla. 😊 Jag borde få men idag vilket innebär att den här månaden är körd för FET. Har alltid tänkt att jag inte vill ha barn sent på året (skäms) men nu spelar det INGEN roll. 🥰

  • Grustradgarden

    Gud! Jag plussade idag på BIM. Jag har aldrig testat,
    men fick en ingivelse att testa på äl-sticka. Två starka streck! Hittade ett digital som inte hade gått ut. Hoppas så att detta ska gå vägen. 


    Vi blev som sagt gravida för 13 år sedan. Gjorde då abort pga studier. Sedan försökte vi i 7(!!!) år innan vi sökte hjälp. Totalt misslyckad ivf1 (8 uttagna, inga befruktade). ivf2 blev en icsi som resulterade i vår son och ett embryo till frysen. Skulle nu påbörja syskonförsök. 


    Har haft oskyddat sex hela tiden, i över 10 år. Inför denna ägglossning käkade jag för första gången 35000 ie d-vitamin enligt Vulverine. Kan det vara det som hjälpt oss?! 


    Jag önskar er alla lycka till! 

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023