• Filidutter

    Vi som startar IVF 2023

    Hej! 


    Hänger på här! Har påbörjat kort protokoll och ska på UL på torsdag för att kolla äggblåsor. Spännande!
    Har två barn sedan innan, ett på naturlig väg och ett ivf  (andra ET). Gjort två FET under hösten, blev ett missfall och ett inget fäste. Jag har blivit gravid vid båda mina tidigare färskförsök (varav en blev en fin liten pojk) så hoppas verkligen på detta. Dock talar åldern emot mig (är 43), men vill ge det en sista chans!

  • Filidutter

    Så spännande att höra hur det går för er! 


    @pea593, 4 ägg är ändå 4 - positivt ju! hoppas de blir bra befruktade och att där är ett guldägg . När blir det insättning då typ? Verkar ha gått hyfsat smärt fritt, skönt! Jag har haft två ganska smärtsamma äggplock så jag hoppas det känns bättre denna gång.. dock så var smärtan snabbt övergående.


    @Vito87 - vi är typ i samma fas. Var på UL igår, typ 4 mätbara blåsor, resten för små så ska växa till sig över helgen och göra nytt UL på måndag. Troligtvis äggplock på onsdag med.

  • Filidutter

    Vito87, wow 9 ägg - kul det gick bra!! Håller tummar för att de blir befruktade! 
    Jag var på UL idag, ska ta Ovitrelle ikväll och äggplock på onsdag och förmodligen återinförande på fredag. De räknade med 4 ägg så hoppas på det.. 
    Pea593, det är så spännande (och jobbigt) att ruva innan man vet! Hoppas hoppas det fäster! 

  • Filidutter

    Nu har jag gjort äggplock, gick bra och gjorde inte alls lika Omar som tidigare gånger. 6 ägg, wihooo! Över förvänta! Och fanns ett par guldägg sa embryologen. Nu ska de befruktas så ringer de imorgon för att berätt hur det gått - förmodligen återföring på fredag (ev 2 ägg).

    Håll tummarna!!

  • Filidutter

    Ja ruvar tiden är inte att leka med, man blir knäpp av alla tankar!! Heja dig!!
    Jag tänker jobba som vanligt, få tiden att gå. Har kontors jobb så känns ok.

  • Filidutter

    Hur går det för alla?
    Vi fick svar idag att fem ägg är befruktade och de ser ut att vara av god kvalitet! Imorgon ska vi på återföring. Sen är det bara att ruva.. Hut går ditt ruvande pea593? Några symptom än?

  • Filidutter

    Håller tummarna Evos och alla andra!
    vi var på återföring igår, 2 ägg för större chans! Två låånga veckor nu framåt innan gravtest.. den värsta biten tycker jag!

  • Filidutter

    Jibe92 vi har inte fått två ägg mina tidigare försök, nu fick jag med tanke på min ålder (är 43) - då de menar att chansen att båda fäster är så liten. Hopas det får det, det ökar ju dock chansen! Ja fyremadel sprutan är inte rolig!! man får verkligen ladda upp för att trycka in den

    ruvardag 4 nu, känns verkligen jätte långt kvar till testdag.. 

  • Filidutter

    Ja precis så är det att ruva! Helt upp och ner. Kämpa på! Jag är på rd 4 nu. Tänker nog inte testa tidigare denna gång! Vill leva på hoppet så länge som möjligt.

  • Filidutter

    @Sassy88, vet inte tyvärr men gör inte heller på hemorten. Går en halv dag vid varje besök - har turen som kan jobba hemma och då ändra mina arbetstider den dagen. 


    Ruvardag 7 här, inga symptom alls, bara dryg väntan till 6/2 då jag har testdag.. 

  • Filidutter

    RD 9, jag blir knäpp av väntan, oro över cg förhoppningar.. Mensvärk och ont i ländrygg idag, hoppas det är ett positivt tecken. En hel vecka kvar till testdag. Hur går det för er andra som ruvar? Några symptom? 

  • Filidutter

    RD 11 här. Hade mensvärk igår och så kom det lite rosa, sen liten blödning. Fortsatt lite idag men har avtagit nu sen lunch. Haft väldigt ont i magen idag, men mer som knip, inte mensvärk. Trodde hoppet var helt ute igår, men ändå fått lite mer förhoppningar idag när det avtagit. Berg och dalbana de lux.. inga övriga symptom
    Ska tillägga att jag blödde extremt mycket under min förra graviditet (ivf) - var helt övertygad om missfall och blev total chockad vid UL då vi såg ett tickande hjärtat! Så det finns hopp trots blödningar.. 

  • Filidutter


    Rd 16 idag och testdag imorgon. Haft blödning hela veckan, spinnet mycket hopp kvar. Men så tycker jag att jag anar ett skugg streck?? Eller bara inbillning??
  • Filidutter

    tack! Och grattis Dumlan!! Tydligt streck ju! 
    Jag får testa imorgon igen, hoppas det är starkare då. Tycker bara det borde vara starkare på RD 16?? Och så alla blödningar, såå jobbigt

  • Filidutter

    Grattis till plussen!! 


    Mitt test var lite starkare idag, på ett testa tidigt test. Ringde kliniken då idag är testdag. Ett streck är ett streck sa de. Så positivt. Känns dock inte som jag är gravid, med alla blödningar och svagt streck. Så kan det vara säger de, men hur starkt strecket är kan variera, inte alltid det blir starkare heller. Så jag har UL bokat 2/3! Inget annat att göra än att vänta och hoppas. En evighet dit!!

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023