• Berget89

    Vi som startar IVF 2023

    Hej! Jag tillhör också rmc i Malmö som några andra här. Slutade med p-piller sommaren 2019 och började aktivt försöka med ägglossningstester i början på 2020. Jag har lågt amh-värde men diagnosen är oförklarlig barnlöshet. Är 33 år och har alltid känt mig lite "långsam", helt plötsligt hade många vänner skaffat barn och tagit stora kliv in i vuxenvärlden och jag fattade inte varför alla ville växa upp så fort. När jag väl kom fram till att jag var mogen att skaffa barn så gick det inte och det har varit en stor sorg och oro. Min partner är lite äldre och känner inte lika stor stress (vilket stressar mig 😆). Jag känner ingen som gått igenom detta. Många "tips" och historier har man fått höra från vänner som menar väl men... ni förstår säkert vad jag menar 🙄. Fint att den är gruppen finns! 
    Är nu på dag två med Gonal f, kort protokoll.

  • Berget89

    Vad tråkigt att höra @jessissa 💟.
    När jag läser om era fertilitetsresor här blir jag så imponerad av hur starka ni är som trots alla motgångar orkar kämpa vidare!

    På måndag ska jag göra mitt första uttag. Vi såg 11 ägg på ul idag vilket känns lovande. Försöker njuta av att vara lite naivt hoppfull inför första försöket. Inte ta ut något i förskott, varken positivt eller negativt.
    Någon mer här som jobbar som lärare eller liknande? Jag är lite nervös över hur jag ska kunna hålla ihop mig på jobbet med alla känslor som snurrar runt i skallen.

  • Berget89

    @Nexii 2,3 eller 5 dagar.
    Jag gjorde mitt plock igår och det gick jättebra. Kändes till störst del mest som intensiv mensvärk.

  • Berget89

    0 till frysen 😔

    Vid äggplocket fick vi ut 11 ägg varav 9 blev befruktade. Väldigt positivt tänkte vi. När vi var på återföringen igår berättade labbet att ingen hade klarat sig till frysen. Jag blev helt knäckt, försökte hålla ihop mig men började storböla under ingreppet... Jag hade förutsatt att någon skulle klara sig. Känner sån enorm press på mig och denna blaston och tänker på allt jag behöver gå igenom igen om det inte blir något denna gången. Det känns tyvärr mest jobbigt just nu fast jag vet att jag borde vara glad för att vi fick en fin blasto 😔.

  • Berget89

    Ni som testat tidigt efter återföring och plussat  på vilken dag fick ni plus? Jag testade idag på dag 8 med dystert resultat. Känns ganska hopplöst...

  • Berget89

    Vilka tester kör ni på när ni tjuvtestar? Nästa gång kommer jag nog börja testa tidigare. Vi lyckades inte på första försöket så nu blir det sprutor och äggplock igen...

  • Berget89

    Round 2!
    Jag gjorde precis en jätteklantig grej! Jag tog första sprutan menopur en dag för tidigt! Var så taggad och tittade inte på datumet ordentligt... Någon som gjort samma sak? Hur mycket tror ni det ställer till det? RMC kommer tycka att jag är en idiot :,(

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023