• Fma87

    Vi som startar IVF 2023

    Hej!


    Jag är ny i den här tråden men känner att jag måste ventilera lite. Gjorde FET 20/2 på Rmc i Malmö och är i v.5 (4+3) men håller på att nojja ihjäl mig. Idag har jag haft mensvärksliknade känslor i magen och ryggen och dessutom haft rosa/bruna flytningar. Tog ett positivt gravtest när jag kom hem från jobbet men vågar jag lite på det?? 

  • Fma87
    fiialiisa skrev 2023-03-10 18:41:09 följande:
    Tar ni Lutinus? Då är rosa flytningar inget konstigt.
    Förstår er.!
    Att ha mensliknande värk o lite små blödningar behöver inte heller vara nått fel men är i samma situation. Är idag i vecka 6+4 o har UL på onsdag, testade starkt positiv igår när jag spädde ut urinen men att jag inte har nå symtom mer än ömma bröst samt denna värken som kommer o går o blödningarna (även om de varit små o få) gör att jag tvivlar som tusan. 
    Ja jag tar lutinus, hoppas att det är det som spökar då! Man kan ju inte göra så mycket mer än att hoppas att det inte blir något mer av det men gud vad det sätter igång katastroftankar alltså.. hoppas det ser bra ut för dig på ultraljudet!
  • Fma87

    Önskar lycka till till alla som är igång! 😊


    Jag skrev längre upp i tråden om att jag hade bruna flytningar i v.5. Två dagar senare fick jag menslikande blödningar med värk långt ner i magen. Det varade dock bara en dag. När jag ringde RMC sa de att jag skulle avvakta en vecka och sen ta ett gravtest och se om det fortfarande visade positivt. Så nu är jag i limbo fram till på måndag? tycker att de borde erbjuda blodprov där man kan mäta hcg så man får veta direkt istället för att gå och vänta på besked om det var missfall eller inte. Hittills visar testen positivt iaf Men svårt att känna hopp. 

  • Fma87
    strelitzia skrev 2023-03-17 19:15:28 följande:

    För att kunna göra en bedömning från blodprov behövs flera blodprov, de vet inte vad ditt hcg låg på innan blödningen, därför skulle ett prov inte säga något. 
    Jag har själv efterfrågat blodprov för att bekräfta att hcg är borta, och då berätta hon att de krävs mer än ett. 
    Jag hoppas det går bra för dig! 


    Ja på privata kliniker vet jag att man får lämna blodprov med några dagars mellanrum. Tack!
  • Fma87

    Hoppas på positivt resultat för er som ruvar!


    På fredag har jag fått tid för tidigt ultraljud så då får vi reda på om blödningen förra veckan var ett missfall eller om det tickar på som det ska. Vill bara snabbspola resten av veckan nu!

  • Fma87

    Idag var vi på tidigt ultraljud och fick se hjärtat slå! ♥️ Trots två i mitt tyckte ganska kraftslag blödningar med klumpar som gjorde mig säker på att vi fått missfall. De avstannade dock efter några timmar båda gångerna


    Nu ska jag försöka smälta det här och njuta av att det äntligen fungerade. Vi har försökt i 3,5 år så det var dags för lite medvind.

    Lycka till alla, jag hejar på er!

  • Fma87
    Laura90 skrev 2023-03-25 07:21:05 följande:

    Stort grattis!!


    Tack så mycket! 😊 Håller tummarna för att det går vägen för alla er som är igång. För oss funkade det på tredje FET insättningen från första försöket. Så lite mindre än ett år sen äggplocket. Innan dess försökte vi själva i flera år. Kan tänka nu i efterhand att vi borde börjat med IVF tidigare men vi drog oss verkligen för att börja. Nu är jag glad att vi bestämde oss för att testa!
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023