• Solros19

    Vi som startar IVF 2023

    Hej! 


    Jag följer tråden då vi efter flera tidiga, upprepade, missfall startade vår första behandling 30/3. Är det någon fler som har den erfarenheten och som nu gör IVF? 


     

  • Solros19
    Dumlan skrev 2023-04-07 07:59:26 följande:

    @solros19 vi gjorde ivf efter 4 missfall/MA (under en 3 årsperiod). vi har en dotter sen innan så vi har fått bekosta allt själva. Vi kunde uppenbarligen bli gravida, och antingen var det bara otur, eller något annat. sjukt frustrerande och vid varje graviditet fick Jag ångest. så pass att jag en gång besökte sjukhuset för att det kändes som att jag inte fick luft. Kände mig helt bränd efter alla missfall. gjorde IVF, fick ut 7 ägg (så besviken!), 3 befruktades normalt (så besviken igen), satte in en 8-cellig som inte blev något, fick två blastosar till frysen (grät av lycka att det blev något till frysen!) varav den ena nu är i magen och blir 14 veckor på söndag. 


    önskar dig lycka till!


    Tack för ditt svar @Dumlan det känns hoppfullt! 🙏🏼

    Vi kämpade först i ett år utan att lyckas för att sedan övergå till ytterligare ett år men då med fyra tidiga missfall. Allting utan förklaring. Imorgon har vi äggplock och jag vill tro att IVF ska kunna hjälpa oss samtidigt som jag är livrädd för att behöva gå igenom fler missfall. 


    Grattis till dig och lycka till! 

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023