Inlägg från: Anonym (Inte_ovanligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte_ovanligt)

    Äldre, yngre eller jämngamla kvinnor? ;) Omröstning för män

    Anonym (Holan) skrev 2023-01-09 17:17:48 följande:

    Tecum - För mig är 10 års åldersskillnad väldigt mycket. Och nej, du har förstått fel.. om man är låt säga 40 och föredrar yngre kvinnor så röstar man ju på det alternativet oavsett om man menar kvinnor som är 3 år yngre eller kvinnor som är 15 år yngre. Det är ju samma sak, man föredrar YNGRE kvinnor i båda fallen, och det är vad ts är ute efter att höra, om folk föredrar äldre, yngre eller lika gamla. Spelar ingen roll hur många år det gäller! Så nä, ingen specifik åldersgrupp handlar det om.

    läs inlägg 62


    10 års åldersskillnad är inte ovanligt idag. Många kvinnor väljer även idag män som är 7-10 år yngre. Det är väl bara bra att det blivit mindre tabubelagt med åldersskillnad. Kärleken vet ingen ålder och vi lever trots allt 2023, i en tid då man kunde tro att acceptansen för sådant ökat.

  • Anonym (Inte_ovanligt)
    Östgöte skrev 2023-01-10 19:18:22 följande:

    Kvinnan ska vara yngre såklart då håller man sig själv ung. 


    Japp, många kvinnor som väljer yngre män gör ofta det för att själv få känna sig yngre och skylta med att de har en "hunk".

  • Anonym (Inte_ovanligt)
    Anonym (-) skrev 2023-01-08 18:14:39 följande:

    Yngre kvinnor. Varför? De ser oftast bättre ut, är mer ungdomliga, har ett snyggare utseende överlag och har fler år kvar tills det börjar gå utför. Dessutom är de fertila, vilket är sexigt, och de torde ha mer ork. 


    Håller med, och vem vill egentligen ha en gnällig klimakteriekärring som aldrig är nöjd med vare sig själv eller någon annan?

  • Anonym (Inte_ovanligt)
    Anonym (Cougar town) skrev 2023-09-02 17:14:22 följande:
    Varför måste man bli det?

    Jag har aldrig haft så mycket lust eller så bra sex som nu och får höra att jag är både vildare och bättre än yngre tjejer som varit med många fler partners. 
    Var glad för det. Glad
Svar på tråden Äldre, yngre eller jämngamla kvinnor? ;) Omröstning för män