• Anonym (Ki)
    Tue 10 Jan 2023 23:42
    6498 visningar
    37 svar
    37
    6498

    Vågar man bjuda ut tågvärden ?

    FRÅGA! you got this😁🙏 vänta inte på att han ska göra det, för det kan vara pga arbetstid som du skriver.

  • Anonym (Ki)
    Wed 11 Jan 2023 13:55
    #8
    Mary Hailey skrev 2023-01-11 10:14:48 följande:

    Ja jag tänkte också om det inte är så att han små flörtar under arbetstid sen åker hem till sambon ? ska jag bara skita i det då? För visst kan han om han vill även om det är under arbetstid ?


    Det kan du omöjligt veta om du inte frågar. Försök att inte övertänka det och fråga bara, blir du avvisad så har du iallafall frågat vilket är otroligt modigt!! Och det kan du vara stolt över 🙌 nu hoppas jag givetvis för din skull att han känner samma som du 😊 vilket är möjligt.
  • Anonym (Ki)
    Mon 16 Jan 2023 11:04
    #25

    Om jag var du så hade jag inte fortsatt prata så mycket med honom. Han har satt en gräns, du kan också sätta en gräns. Om du vet att det finns en chans att du får starka känslor så håll dig lågt. Visst ett Hej men att föra en konversation hade jag låtit bli. Han sa ju det själv.. Du får nöja dig med att bara kolla på honom. Att du känner dig förvirrad över varför han flörtar om han ändå inte vill något mer säger rätt mycket.. låt dig inte bli fortsatt förvirrad av honom och försök att inte se honom  mer än en tågvärd för dig.

  • Anonym (Ki)
    Mon 16 Jan 2023 12:54
    #28

    Jag förstår dig. Konstigt svar efter att du bara frågade om hans namn.. Jag hade nog också blivit förvirrad. Visst, han kanske är pratglad utan att det betyder mer men sådant kan bli förvirrande speciellt när man pratar med motsatt kön.

    Och hans svar gör det ännu mer förvirrande tycker jag. Låter som han nästan visste att du hade mer intresse än att bara veta hans namn, så varför fortsätta prata med dig om han själv inte har intresse.

  • Anonym (Ki)
    Mon 16 Jan 2023 14:17
    #32
    Mary Hailey skrev 2023-01-16 12:58:31 följande:

    Ja och det var lixåm frågor om mitt liv och vad jag gjorde osv och jag frågade om namnet efter vår konversation. men jo hela situationen var märklig och han kände nog det på sig att jag var intresserad . Men fortfarande så var han skum aldrig varit med om något liknande . Att vara pratglad är en helt annan femma . 


    Låter verkligen förvirrande 😅
    Jag hade inte slösat mer tid på det och det låter som att du själv inte tänkt göra det!
Svar på tråden Vågar man bjuda ut tågvärden ?