• Mån 16 jan 17:46
  259 visningar
  0 svar
  0
  259

  Hotell Romantik

  Vad tycker ni om den tokhyllade nya dejtingserien där pensionärer söker kärleken på ett hotell i Alperna?
  Jag förstår inte hypen, tycker det är fjantigt, konstruerat och liksom inte på riktigt. De kanske vill ha en partner men det viktigaste tycks var att festa och ha kul, på pensionärskollo i vacker miljö och med all inclusive. Var finns de starka känslorna, svartsjukan och tårarna? Männen är lite mer seriösa i sin jakt, men med ett gammaldags maskulint perspektiv, "komplimanger funkar alltid på kvinnor, ju mer desto bättre", medan kvinnorna mest fnittrar och ler vänligt åt männens försök.

  Alla deltagare verkar väldigt pigga för sin ålder och det är ju kul för dem. Men varför inte äldre av olika sort, det finns ju de som har problem med rörligheten, hör dåligt osv? Är de inte värda att finna ny kärlek?

  Varför hyllar man ungdomen i ett sånt här program och alla påstår sig vara sååå unga i sinnet? Varför inte våga vara pensionär, våga säga nej till barnsliga lekar, våga stå upp för att man inte längre kan eller vil göra allt som yngre gör men ändå ha ett bra och aktivt liv?

  Programledarna ska vi bara inte tala om, de tycks vara ständigt påtända, lika flåshurtiga som nedlåtande mot deltagarna," å så gulliga de är, vilket fint skratt, att de orkar hålla på som de gör". Är det en kull hundvalpar de talar om?

  Är jag bara en grumpy old man eller håller någon med?

Svar på tråden Hotell Romantik
Logga in
Bli medlem