Inlägg från: Anonym (Johanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Johanna)

    Hjälp! varför kan jag inte hitta nån kvinna?

    Mitt första tips är att hitta en gemenskap som innehåller naturlig kontakt med tjejer. Det måste ju finnas annat än jobb och träning som intresserar dig? Finns ju många hobbys och intressen som är olika former av livsstilar där man av naturliga skäl hamnar i större kompisgäng och där man också oftast hittar varandra som partners. Jag tänker typ folk som dansar och åker runt och dansar på folkets hus, dansbandsveckor, danskryssningar etc.. Eller raggarfolk som har flera olika inriktningar som att älska raggarbilar/amerikanska bilar/50-tals-livet. Eller motorcyklar och åka på mc-träffar, vara en biker... Osv... Ja du fattar... 

    Då får du naturlig träning på det sociala och hittar ett sammanhang som gör det lättare att komma i kontakt med tjejer. Så fundera över vad du gillar att göra och ta det därifrån.

    En reflektion rent spontant är ju också att du behöver göra dig tillgänglig för en tjej, göra plats för en tjej i ditt liv och göra dig tillgänglig på singelmarknaden så att folk fattar att du finns. Gå ut på krogen, hitta på saker, haka på olika evenemang och event etc. Lite PR för dig själv. Är det något en tjej backar för är ju om vi redan från början hamnar på 3-4:e plats efter träning, jobb, tävlingar och meckande. Vad ska man då med en flickvän till liksom? 

  • Anonym (Johanna)
    Johne30 skrev 2023-01-21 21:07:08 följande:

    Tack för svar! läser alla och tar in alla verkligen!

    Tack nej jag är rädd för att få den stämpel som dom som raggar överallt har.


    Jag testa Tinder en gång i 3 dagar men har liksom inga bilder på mig. sen när jag försöker ta några blir de bara konstigt tycker jag... haha.. 

    Går ut på krogen 2 gånger om året, och när jag väl är där är kvinnor de sista jag lägger vikt i. har mer fokus på att ha jävligt roligt.. raggande bara försvinner när jag får promille i blodet.. :p 

    Tro mig när jag säger. skulle jag hitta nån där vi bägge har intresse för varandra så kommer jag prioritera bort jobbtimmar och prioritera om träningen till att träna mornar istället. Nu blir de mycket av allt för att jag inte har en kvinna att lägga fokus på. har inga problem med och gå ner till 40 timmars veckor om de behövs.

    så svårt och ta initiativ och när jag inte vet hur jag ska skriva till den jag kanske blir intresserad av och lära känna.


    Fast det där är lätt att säga men svårt i praktiken. Det där är inget en kvinna vill ha på sina axlar att bära att du ska dra ner på tid etc. För om det av olika skäl inte kan bli så har du jävligt mycket att stå till svars för... 
    Gör den prioriteringen NU istället, för att då visa att du faktiskt har platsen för en kvinna.

    Många män lovar att dra ner på hobbys och jobb när barnen kommer men det händer aldrig och så föds barnen och .. Nej men nu måste vi fixa ekonomi nu kan jag givetvis inte gå ner i tid... Det blir en klassisk Alfons Åberg och "jag ska bara"... Och så radas det upp med allt som måste fixas före man drar ner på tid, (huset, garaget, lekstugan, tvättstugan, friggebod, bilen, båten, husvagnen..) men rätt tillfälle kommer aldrig... Och så går åren.. 
  • Anonym (Johanna)
    Johne30 skrev 2023-01-21 21:47:28 följande:

    ja okej.. haha min första spontana tanke är ju att om jag drar ner på allt NU istället så får jag massa tid, men vad ska jag göra??? 


    haha men får väl börja på nån danskurs eller nå sånt igen..


    Jag hör vad du säger.. jag inbillar mig att jag kommer ta mig tiden om jag träffar hon. jag älskar ju och resa och sånt, så varför inte dra med henne på allt

    Bra respons åter igen! Hjärta


    Utifrån mitt perspektiv och singel så backar jag och många flera från extremt upptagna män redan från början när man verkligen känner att hur fan ska han ha tid att ens dejta eller skicka sms? Det måste ju finnas både tid och utrymme NU för att lära känna varandra för att veta om man är rätt för varandra. Det är inget man vet på en vecka med sms  liksom. För du glömmer ju att tjejen givetvis har sitt liv med heltidsjobb, intressen och kanske är bokad när du väl kan ta en timma ledig..? 

    Hur ska det funka i praktiken om du redan har planerat din tid 6 månader framåt med tävlingar, träning, åtaganden på jobbet etc? 
    Förstår du hur jag tänker? 
  • Anonym (Johanna)
    ClumsySmurf skrev 2023-01-22 21:18:28 följande:
    TS verkar vara en aktiv person, istället för några timmar på facebook blir det några timmar på gymmet, istället för några timmar framför dumburken blir det några timmar i garaget.
    Han är ju singel och dejtar inte så det bör ju inte spela någon roll tidsmässigt om han är i garaget eller har serie maraton med netflix och chips.

    Det märks ju om han prioriterar om tiden när annat dyker upp.

    "Gör den prioriteringen NU istället, för att då visa att du faktiskt har platsen för en kvinna."
    Hur många timmar/dag har du sjäkv bokat in tid för meningslös tumrullning så att TS ska känna att det finns en lucka för honom i din kalender?
    Hade du läst mina andra svar till TS hade du kanske förstått mer hur jag tänker. TS behöver göra plats för att kunna ha möjlighet att befinna sig på marknaden. Hur ska han bättra på möjligheten att träffa någon om han bara vandrar mellan jobb och träning? Det visar ju också att han är villig att engagera sig och anstränga sig och prioritera en flickvän. Han ska definitivt inte rulla tummarna i fåtöljen hemma utan vidga vyerna och jobba på det han faktiskt ber om hjälp om.
Svar på tråden Hjälp! varför kan jag inte hitta nån kvinna?