Inlägg från: Anonym (mono) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mono)

    Polygam bonusfamilj?

    Jag tror att om detta inte är någonting ni alls pratat om tidigare så är det nog ganska osannolikt att hon skulle gå med på någon sorts öppen relation, och än mindre det här specifika arrangemanget som du tänker dig. Det finns ju risk att det blir ganska svårt för henne att få reda på att du har så stark längtan efter att få vara med andra.

    Om ni tidigare pratat om att kanske ha en öppen relation i framtiden och ni kanske har vänner som lever så, då är det väl mer troligt att hon kan vara öppen för det och att hon inte blir chockerad av att du vill vara med andra.

    Men oavsett vilket tror jag det är hög risk att det blir en kris för er om det du lägger fram som önskemål är att en annan tjej ska flytta in hos er med sina barn. Det känns ganska absurt om man nu levt i en monogam relation, och jag tror att de flesta hade reagerat rätt starkt i en sådan situation. Då tycker jag att om du nu verkligen måste prata om det här så är det bättre att du börjar prata om att du vill ha en öppen relation, där ni båda naturligtvis får vara med andra, och om hon då skulle gå med på det och om det över tid skulle bli så att du hittar någon som du också skulle vilja leva med, så kan du lyfta det vid den tidpunkten istället.

Svar på tråden Polygam bonusfamilj?