Inlägg från: Anonym (stöttande?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (stöttande?)

    Är min sambo svartsjuk?

    Fortsätt att ha intressanta diskussioner med din partners vän om gemensamma intressen och sånt.

    Tycker dock det kanske är lite konstigt om du påtar dig att ha en stöttande roll för din partners vän bara för att han är singel och har långt till sin familj. Det är inte riktigt din uppgift att stötta din partners vän bara för att du tycker att han inte har någon annan som gör det. Går man för långt in i den rollen och har direkt kontakt med sin partners vänner, får man nog räkna med lite svartsjuka.  

  • Anonym (stöttande?)
    Anonym (Vahänder) skrev 2023-01-24 13:14:57 följande:
    ja lite problematiken kring dejtingmarknaden osv och försöker ge honom tips o så. Lite "wingman" aktigt kanske.
    Överdriv inte din roll som wingman här så att vännens problematik kring dejtingmarknaden blir ett stort samtalsämne mellan er. Tips omkring vad du tror kvinnor på dejtingmarknaden vill ha, kan ju lätt förtolkas som tips omkring vad du vill ha och sätta gång i fantasin, både hos vännen och din kille.
  • Anonym (stöttande?)
    Anonym (Vahänder) skrev 2023-01-25 22:57:07 följande:

     Att jag och hans vän kan hamna i hetsiga diskussioner är underhållande för oss eftersom vi är "debatt" typen. Min sambo är inte det, vilket jag tror är sunt i vårt förhållande på grund av balansen. 


    Är det inte mer sannolikt att sambon bara känner sig lite utkonkurrerad pga. bristande verbal förmåga att föra underhållande diskussioner med kvinnor?

    Inte sunt om han känner att han kommer till korta på det området och måste använda andra metoder för att kompensera för det. Speciellt om dessa metoder innebär att han måste använda lite primitiva tekniker för att dominera andra och därefter bara blåneka att han alls gör det. 

    Kanske dags att se lite kritisk på din sambo och överväga om balansen mellan er är så sund egentligen.
Svar på tråden Är min sambo svartsjuk?