• molly50

  Mitt ex skriver om mig

  Anonym (Ragge) skrev 2023-01-25 11:24:13 följande:

  Jag söker på henne så att jag ser ju. Hon är heller inte  anonym och det är inget sådant forum som Familjeliv. Som du skriver så hade jag velat prata om det. Kanske så hade jag gjort något som bidrog till det? Jag har också haft behov att skriva av mig men valt forum hon inte är på såklart-härinne som anonym bla. Ja, hon bara blockade mig. Jag fick nåt kort dra åt skogen sen gick hon inte att nå. Det gjorde mig ledsen och fick mig ännu mer att känna mig ratad och värdelös. Hade bara velat förklara. 
  Fick ni ett bra avslut och pratat genom allt och hörs ni idag på ett civiliserat vis? Man vill liksom inte avsluta som ovänner.


  Känns orimligt att bara bryta såhär. 
  Jag,försöker tänka att det inte var mitt fel men det är svårt jag saknar henne så mycket. Som att våra månader ihop inte betydde något.  Hur gick du vidare om du gjorde det? Känns som vi män tar sånt här hårdare medan de bara går vidare som man inte betydde nåt.


  Men vad ar du egentligen att förklara?
  Om hon är den som sitter och smutskastar dig på diskussionsforum och får dig att framstå som den som har betett sig illa så är det väl hon som har ett och annat att förklara?
  Hon har kanske svårt att se att hon själv har gjort fel och väljer att lägga över skulden på dig för att slippa se sig själv i spegeln.
  Men försök då att se det för vad det är.
  Att hon inte kan stå för det hon har gjort och försöker skriva av sig skulden på dig.
  Jag förstår att det är svårt. Men jag tycker du ska försöka glömma och gå vidare.
  Ta hjälp och stöd om du känner att du inte orkar själv.
  Hon verkar inte vara värd att slösa någon energi på.
 • molly50
  Anonym (M) skrev 2023-01-25 15:24:36 följande:
  Han kanske menar att han vill förklara hur det verkligen låg till? Och inte som hon påstår?
  Ja,men det behöver han väl inte förklara för henne,i så fall,utan det ska han väl i så fall förklara för de hon har smutskastat honom inför.
  Men jag tycker egentligen inte att han behöver göra någonting alls förutom att försöka gå vidare.
  Hon kommer att förlora på det här i längden om hon fortsätter.
Svar på tråden Mitt ex skriver om mig