Inlägg från: Anonym (Ragge) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Ragge)

  Mitt ex skriver om mig

  Nån mer som varit med om det fenomenet? Dvs att ens ex skriver om en på forum men en helt annan version av vad som hände, för att framstå som bättre på låt vis. Dessutom ett forum där hon vet att jag läser.

  Varför gör man så?

 • Svar på tråden Mitt ex skriver om mig
 • Anonym (Ragge)
  Anonym (äää) skrev 2023-01-24 21:14:01 följande:
  En persons version behöver inte vara fel, det kan vara så den personen har upplevt det.
  Dessutom: om saker inte stämmer så är det kanske inte ditt ex som skriver om dig. Det finns väldigt många som skulle kunna skriva om ex. 
  I detta fallet finns bara en version. Och jo jag vet till 100 procent att det är mitt X sååå.
 • Anonym (Ragge)
  Anonym (hmm) skrev 2023-01-24 21:34:07 följande:

  Det finns 3 versioner. Din, hennes och sanningen. 


  Tyvärr inte 
 • Anonym (Ragge)
  Anonym (Maggan) skrev 2023-01-24 21:23:11 följande:

  Det måste vara jobbigt att känna igen sig själv. De flesta skriver dock om sina partners och ex på ett sätt så att det inte går att känna igen. Om du vet att din version stämmer så kan du väl bara skaka på huvudet och scrolla vidare. Annars ger du exet makt över ditt liv som du inte behöver ge henne. Och om du upplever att det handlar om personuppgifter som kan härledas till dig så kan du ofta anmäla inläggen till forumet. 


  Härligt att en person i allafall kunde hålla sig till sakfrågan. Ja men precis och kanske på forum där man åtminstone tror sig veta att ens ex inte läser. 


  Ja det är jobbigt. Speciellt som hon vägrar prata med mig 

 • Anonym (Ragge)
  Anonym skrev 2023-01-24 21:57:54 följande:

  Det är ju helt tydligt att hon inte håller med dig, eller? Dvs att hon isf har en annan uppfattning. En annan version. 


  Hade hon inte det, skulle hon ju bara beskriva det som du håller med om, eller hur?


  Vi var ihop, hon var otrogen/hade sex med en annan.  Finns inte så många tolkningar av det. Men nu var inte frågan det och jag tänker inte gå OT mer
 • Anonym (Ragge)
  Anonym (H) skrev 2023-01-24 22:22:02 följande:
  Så hon skriver att hon inte var otrogen?

  Varför vill du komma i kontakt med henne?
  För att jag uppskattar en rak kommunikation istället för dolda budskap på ett forum kanske? 
 • Anonym (Ragge)
  Anonym (Minexmn) skrev 2023-01-24 23:04:53 följande:

  Min fd make skriver en massa dynga om mig på Facebook. Nämner inte mitt namn men tydligt vem han syftar på. 
  Många tycker det är hemskt. Provat att anmäla. Jag får leva med att han är så. Jag tänker att jag har ett gott liv, han är vid datorn och fokuserar på mig.
  Släpp o gå vidare är mitt råd. 


  Så är det ju. Bara så jobbigt när hon väljer att inte prata med mig. Utan har helt plöstligt skrivit ihop en annan story liksom för att få medhåll. När det är hon som betett sig illa.
 • Anonym (Ragge)
  Anonym (Minexmn) skrev 2023-01-24 23:23:22 följande:
  Räcker att du och dina närmaste vänner vet det. 

  Låt henne hålla på. Får hon ingen respons tröttnar hon. 
  Hon får ju respons hon är duktig på att skriva och uttrycka sig i ord. nu var inte min fråga vad jag skulle göra utan varför en person väljer att göra så
 • Anonym (Ragge)
  Anonym (Ja) skrev 2023-01-24 23:53:01 följande:
  Ja jag var nyligen med om samma fenomen. Vi avslutade inte på god fot vilket är beklagligt. Det är inget hälsosamt beteende, och visar ju att hon inte gått vidare trots att det  har förflutit en del tid. I mitt fall är/var det kanske en del av en bearbetningsprocess som jag inte riktigt förstår mig på. I ditt fall kanske hon försöker rationalisera och rättfärdiga sin otrohet mot dig? Jag skulle även i ditt fall råda dig att inte försöka få kontakt med henne, eftersom att du då visar att hon fortfarande har en Inverkan på dig, och inget gott kommer att komma av det. Bättre att gå vidare, i brist på bekräftelse så tröttnar hon nog snart.

  Jag tror hon försöker att rättfärdiga sig själv på något sätt att se vad medhåll jag får. Men jag vet inte då jag har svårt att relatera till det sättet.
  Var det längesedan det tog slut med ditt ex? Kunde ni prata om vad som gick fel? Jag har försökt nå mitt ex men hon svarar inte. Vet också att fortfarande är i någon form av relation med mannen hon var otrogen med. Vi har ju inte pratat om det då hon inte svarar i telefonen och har blockat mig överallt annars. Känns galet jobbigt. Gick ditt ex vidare sen och hur länge pågick det? Min är inne på 2 månader nu och det börjar kännas långdraget när jag inte var den som gjorde något fel mer än att älska henne. Men det dög aldrig. 

 • Anonym (Ragge)
  Anonym (Arg) skrev 2023-01-25 08:52:08 följande:
  du va otrogen först . Knip igen kakhålet .
  Nice try, men mitt ex kan åtminstone stava
Svar på tråden Mitt ex skriver om mig