Inlägg från: Anonym (Hell no) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Hell no)

  Mitt ex skriver om mig

  Tecum skrev 2023-01-25 17:18:12 följande:

  Hon skriver för att slå fast sin version både hos sig själv och för andra - och vara först med det. "Vinnaren skriver historien" heter det och hon vill framställa sig som vinnaren vad gäller sanningen. Hon vill rättfärdiga sig själv och förtränger sin skuld. Vet inte om hon skildrat dig  negativt men det är ofta en del i propagandan. Smart tjej, nu gäller det för dig att kavla upp ärmarna och presentera din version, helst på ett bättre sätt. Tycker inte att du bara ska släppa det utan ge igen.


  Sjukt pinsamt att offentliggöra sina konflikter. Kan inte tänka mig något dummare att göra, än för TS att börja kasta sand från sin sandlåda. Då kommer han att se riktigt dum ut. Just nu är det bara hon ser dum ut.
 • Anonym (Hell no)
  Tecum skrev 2023-01-25 19:15:36 följande:
  Okeeeej... Jag tolkar dig som att du gjort eller tänkt göra något liknande och absolut inte vill ha svar på tal.

  NU beror det på vad hon skrev, men om det är angrepp eller anklagelse mot TS ser jag det som självklart att han ska försvara sig. Folk (läs kvinnor i detta fall) tror det de vill tro och de ger gärna mannen skulden. TS påstod också att hon var bra på att formulera sig, vilket innebär att hon kan trycka in sin sanning i läsarna. Hon skriver historien, som jag sa ovan. Klart att han ska försvara sig.
  Okeeeeeeeeej. Då tolkar du helt fel. Skulle aldrig göra något sådant. Har större respekt för mig själv än att vädra privata saker på nätet.

  Andra delen är bara generalisering och skitsnack i vanlig ordning. Han kommer att se ut som en idiot. Bättre att han låter henne göra det ensam.
 • Anonym (Hell no)
  Anonym (Ragge) skrev 2023-01-26 18:09:31 följande:

  Tycker såklart hon får skriva sin uppfattning. Men hon nämner inte ens otroheten utan får mig att framstå som en som brusar upp vilket är väldigt överdrivet samt andra saker. Men hon ser inte anledningen till varför jag brusade upp. Det forumet har ingen anonymitetsfunktion heller och vi båda är ganska etablerade där sen många år tillbaka. Så många vet ju vem jag är. Ska man skriva om sitt ex så bör man i mina ögon åtminstone göra det där man är så anonym som möjligt och vet att exet inte läser. Om man som inte vägrar prata med mig.


   


  Fast du skriver ju själv att du brusade upp, så uppenbarligen är det inte överdrivet.
Svar på tråden Mitt ex skriver om mig