Inlägg från: Anonym (Skit i det) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Skit i det)

  Mitt ex skriver om mig

  Har också ett ex som går runt och pratar.i vårat fall är det dessutom rena lögner som han drar till folk vi känner. 


  jag vet att det är skitsnack och bemödar mig inte ens med att försöka förklara mig själv. Dom som frågat hur det ligger till har jag förklarat för men övriga köoer det han sprider med hull och hår. 


  visst stör det mig och det är skrattretande att höra om det, men jag sitter lugnt i båten och låter han avslöja sig själv till slut, vilket sådana personer gör. Dom drar och ältar och folk som verkligen lyssnar hör till slut att det inte går ihop. 


  samtidugt tönker jag att andra lyssnar gärna, skvallrar vidare men dom enda som egentligen ?bryr? sig är ju personerna det talas om. 

  så mitt råd är släpp att hon drar sin skit, oavsett vad du gör kommer hon fortsätta. Skulle du gå in i försvar eller försöka rättfärdiga själv så drar du bara ut på det plus att hon får energi av att du reagerar. 

  bästa du kan göra är att inte göra något. Hon mår sämre av att veta att du inte bryr dig ett dugg 

 • Anonym (Skit i det)
  Anonym (Ragge) skrev 2023-01-26 18:13:00 följande:
  Tackar hon vet dock ju att jag faktiskt bryr mig. Att prata av sig är en sak vi alla kan behöva. Men att medvetet svartmåla på detta sätt och vägra prata med mig om det är för mig en gåta. Det är verkar mer vara för att svartmåla mig. Inte att ventilera på ett konstrukttivt sätt 
  Det är precis det jag har varit med om, syftet från hans sida är att svartmåla mig och måla upp sig själv som ett helgon. Inte konstruktivt någon stans, enbart destruktivt. 

  Bara att en person gör så indikerar på att det inte går att föra en dialog, därav ingen idé att försöka försvara sig eller föra en diskussion. 

  Ju mer du försöker konfrontera, försvara dig eller få fram "sanningen" desto mer bidrar du till att slänga syre på elden. 

  Mitt råd kvarstår, släpp och gå vidare. 
Svar på tråden Mitt ex skriver om mig