• Fre 27 jan 10:52
  2107 visningar
  20 svar
  20
  2107

  Ingen tar första steget

  Anonym (S) skrev 2023-01-25 10:35:55 följande:
  Ingen tar första steget

  Jag behöver lite hjälp! 


  Träffar en kollega utanför jobbet, vi är jämgamla och har blivit väldigt bra vänner. Vi pratar mycket i telefon, träffas hemma hos varandra, äter mat ihop och kollar film, myser i soffan. Men inget mer händer? 


  Känns verkligen som att intresset att ta detta vidare finns där men ingen tar steget. Vi ligger nära varandra och håller i handen och myser, personen skickar alltid SMS efteråt och tackar för en trevlig kväll osv. Men känns som vi har fastnat. 


  Är personen egentligen inte intresserad eller är personen bara blyg? Jag själv har väldigt svårt för att ta första steget. (Till att kyssas osv). Vi har väl haft sådana här myskvällar nu typ 6 gånger. 


  Om man har haft 6 "mysträffar" och då håller handen så har jag svårt att tro att inget intresse finns, nej kollegan är nog lika blyg som dig eller tror att du inte är intresserad! En hint kan du ju också få av era samtal, prata han om andra tjejer/dejter eller dylikt?

  Om du inte vill fråga utan ta detta vidare lite försiktigt så skulle försöka utveckla "hålla handen" lite ytterligare nästa gång ni ses. Smek lite med andra handen, kryp närmare intill, sniffa lite på dennes kropp (beroende på hur ni sitter och du kommer åt). Visa helt enkelt med kroppen via beröring och närhet att du vill mer och känn av om du får gensvar.

  Om ni kommunicerar via mess eller så kan man ju också göra de konversationerna lite mer utmanande och se hur det besvaras.

  Enklast är ju att fråga, (går ju också att göra via mess om man inte pallar face-to-face) men ibland är det spännande med den långsamma, trevande utvecklingen.

Svar på tråden Ingen tar första steget
Logga in
Bli medlem