Inlägg från: Fyran4 |Visa alla inlägg
  • Fyran4

    BF Oktober 2023

    HejGlad

    Här kan vi samlas som har beräknad förlossning i oktober! 


     

  • Svar på tråden BF Oktober 2023
  • Fyran4

    Jag har beräknad BF 12/10 och detta är mitt fjärde barn. vi är otroligt lyckliga men samtidigt orolig då jag är på väg mot 40 år. Vi kommer boka tid för NIPT test för att lindra lite av oron. 


    Jag hänger gärna anonymt här då vi inte planerar att berätta  förens om några månader :) 

  • Fyran4
    Dollooo skrev 2023-02-05 17:32:44 följande:

    Hej! 


    jag var med i februari BIM! Så hoppar hit med :) !
    tredje barnet för oss och Inte berättat för någon än maken. 


    Välkommen :) Samma för oss, bara jag och maken som vet. Tänkte försöka hålla det så fram till efter NIPT. Jag fick dåligt kub resultat min förra graviditet och fick göra NIPT som det blev tekniskt fel på så jag fick ta nytt blodprov och fick vänta totalt 4 veckor innan jag fick resultatet. Tyckte det var jobbigt att alla visste för så fort de fråga hur det gick med graviditeten så brast jag i tårar. Så denna gång gör jag NIPT först och därefter berättar jag.

    Vet du när du har BF? 

  • Fyran4

    Qwerty1988 

    Så kul att vi har samma BF och precis som mig väntar du fjärde barnet Skrattande Hur mår du? Jag mår redan illa, har tappat smaken för vissa saker, och har trötthet som har kommit och gått under dagen. Somnade i soffan vid lunchtid och känner mig redan trött nu. Känns väldigt tidigt med alla symtom men med min första hade jag symtom redan innan beräknad mens. Med min andra så fick jag aldrig symtom, mådde superbra hela graviditeten och med min tredje började jag må dåligt v.7 och spydde hela graviditeten. Så är lite orolig över hur jag kommer må denna graviditet när jag redan har symtom. 


    Beklagar missfallet! Jag hoppas du får behålla denna graviditet <3 

  • Fyran4

    Anonym(femte)  (jag kan inte citera just nu, vet inte varför)

    Jag hoppas det går vägen denna gången! Förstår din oro <3 Skrev här i Inlägget innan om mitt mående. Har tidiga symtom med trötthet och illamående. Gjorde även nytt graviditetstest nu på kvällen och har ett starkare plus än igår. Det hela känns mer verkligt nu! Vad har du för symtom? 

     Här är mina test från idag och igår.


  • Fyran4

    EnyaLouise

    Välkommen :) Håller tummarna för att det går hela vägen! Hur mår du? Några symtom ännu? 

  • Fyran4

    Sallys Välkommen :)

    EnyaLouise Mitt illamående är just nu hanterbart. Kommer och går under dagen. Igår höll jag mig för att spy på morgonen. Jag mår ganska illa just nu men hoppas jag kommer klara det utan att spy idag med. 


    Dollooo Jag har BF 12/10. NIPT gör man mellan vecka 10-12 sen får man svar inom 10 arbetsdagar. Tänkte ta reda på kön med då så man kan börja shoppa :) Jag har tyvärr gett bort det mesta efter min yngsta son men har lite sparat. 

  • Fyran4

    Välkommen till er som är nya och grattis till er :)

    Nu har jag inbokade tider både för NIPT och inskrivning i mars :) 


    kommer antagligen med börja med Trombyl för att minska risken för havandeskaps förgiftning. Började med det i v. 10 förra graviditeten. Får se hur mitt blodtryck är på inskrivningen. 

  • Fyran4
    Smulster skrev 2023-02-06 15:25:39 följande:

    Hej! Jag hänger gärna på i denna tråd 😊 blir mitt första inlägg någonsin här på FL. 
    Detta är vårt första barn och beräknad Bf 8/10.


     


    Välkommen och stort grattis 😀 

  • Fyran4
    Dollooo skrev 2023-02-06 19:33:04 följande:

     


    då hänger jag! Kul att få se kön tidigt iaf hehe. När födde du din yngsta? 😊


     


    yngsta är tre år. Jag har fertilitetsproblem så jag var inte hoppfull om att få en fjärde nu när jag nästan är 40 år. Med min mellersta tog det tre år innan jag blev gravid och med min yngsta tog det 10 år. Vi försökte med ett syskon i nära ålder till den yngsta aktivt i 1 år och därefter har jag inte gjort något särskilt mer än att ha sex på äl och det tog ytterligare 1 år innan jag blev gravid. Gav upp efter 1 år och därför gav jag bort nästan alla bebissaker, trodde verkligen inte att jag skulle få fler barn. Kan fortfarande inte förstå det de stunder jag mår bra, då undrar jag om jag verkligen är gravid :)

Svar på tråden BF Oktober 2023