Inlägg från: smulan57 |Visa alla inlägg
  • smulan57

    BF Oktober 2023

    Hej alla! ❤️ 


    Fick ett starkt positivt test imorse efter att ha testat som en galning i tre dagar för att jag varit så himla rädd att strecket ska försvinna. 

    Imorse var första gången jag log när jag kollade på testet och inte typ vred och vände på det och inspekterade - jag är gravid!!! Kan inte förstå det. Hade tänkt höra av mig till IVF, så oavsett vad som händer känns det skönt att veta att det faktiskt går. Bör tillägga att det är första gången jag är gravid 😊 

  • smulan57
    ladylovely skrev 2023-02-20 10:10:59 följande:

    Idag ligger jag hemma med värmekudde på magen och tagit en alvedon. Sån jäkla kraftig molvärk och ilningar i underlivet.  Men jag tänker se det positivt, då händer det något i magen.. 


    Jag hade samma igårkväll. Och har varit så fruktansvärt trött I en vecka, däckar kl 20.. 
    Tänkte att jag måste ha feber eller nåt igår så hade planerat att sjukanmäla mig men mår som bra på morgon, det är mot kvällen jag blir helt varm, slö och trött.
  • smulan57
    Masorlin skrev 2023-02-21 16:33:34 följande:

    Jag plussade igår! Tror det är innan BIM egentligen men tänker hålla mig positiv haha. Första gången jag är gravid. Känner typ av magen något med lite stickningar/dragningar. Men tydligaste symtomet är att jag är skithungrig hela tiden! 😄


    Grattis! ❤️ 


    Jag testade imorse igen, strecket blir starkare för varje dag så det känns bra. Men alltså hur gör man? När slutar man testa? När slutar man oroa sig om att något ska gå fel? När har man rätt att tänka ?jag ska ha barn? och inte ?jag ska kanske ha barn om allt går som det ska??

    Förstår att oron alltid kommer finnas där men man vill ju samtidigt njuta av resan, oavsett vad som händer..  

  • smulan57
    Mammy2 skrev 2023-03-18 14:23:17 följande:

    Hoppar in i tråden om det är okej , vi har lyckats på vår andra ivf och 6 insättning. Är i vecka 4+5 idag. Har fått ul den 12 april. Lyckan är enormt men bekymmern är också väldigt stort att allt ska gå bra hela vägen och se ett tickande hjärta vid ul :)


    Åh så kul! Stort grattis, håller alla tummar för er ❤️
  • smulan57

    Känner verkligen att jag måste få prata av mig med någon som är i liknande sits. Missar alltid att gå med i FB-gruppen innan länken slutar fungera..

    Igår skulle vi fira min syster, det var bestämt sedan länge. Middag och allt gick jättebra här hemma, jag tänkte att jag kunde följa med ut och ta en cola eller så. Helt plötsligt fick jag väldigt ont i magen. Fick knäppa upp byxorna, det va som en molande värk i korsrygg/ländrygg och mellan naveln ner till ovanför blygdbenet

     Blev outhärdligt så jag åkte hem, ringde 1177 som tyckte jag skulle åka in akut eftersom jag hade buksmärtor. Det var så sent och jag tänkte att jag avvaktar, la mig med värmekudde och så, väldigt ledsen. Sambon fick ta hand om mig.. 

    Var som att jag inte kunde gå rakt riktigt. Är i V.9, livdd.. inget blod. Vet inte vad jag ska tänka, första graviditeten så allt man löser om foglossning osv säger mig ingenting för förstår inte hur det ska kännas? 

    Har fortfarande lite ont men inte outhärdligt. Känns märkligt att åka in till akuten 

  • smulan57
    Fyran4 skrev 2023-04-06 08:40:39 följande:

    Har försökt skriva här några gånger men fungerar inte, fl fungerar dålig!

    Denna veckan var jag på ultraljud och fick se bebis igen🥰 Blev beräknad till den 11 oktober. Fick även svar på NIPT och allt var normalt😀 nu vet jag även könet och har shoppat en hel del😊


    Men grattis! Så skönt att allt gått fint 🥰

    Vi var på tidigt ultraljud i tisdags och fick höra hjärtslag. När hon mätte så fick barnmorskan det till v. 10+0 så BF 27 oktober. Lämnade blod till NIPT-testet igår, och nu hoppas jag att allt ser bra ut så jag kan pusta ut 
Svar på tråden BF Oktober 2023