Inlägg från: Postman |Visa alla inlägg
  • Postman

    Turkiet i augusti?

    Aldrig i helskotta att jag skulle åka till Turkiet. Det har inte med jordbävningen att göra utan ett rent statement för jag gillar inte deras styre. Jag vill inte göda ett sådant styre.

  • Postman
    Anonym (Jag skulle åka) skrev 2023-03-04 16:16:31 följande:
    Väldigt många helt vanliga medborgare i Turkiet lever på turism. De hade väldigt svårt tex under Covid-restriktioner. Jag är inte heller för diktatur, men tänker att Erdogan inte utgör hela Turkiet.

    Absolut och det finns många vanliga i Ryssland, Iran, Saudiarabien osv med men jag vill inte resa till dessa bajsländer för det. Klaga inte sen om vi har länder som skiter i mänskliga rättigheter osv.
  • Postman
    Anonym (Jag skulle åka) skrev 2023-03-04 18:22:45 följande:
    Befolkningen i de länder du nämner lever inte på turism som så många i Turkiet gör. Som blond kvinna har jag heller aldrig blivit nedlåtande behandlad i Turkiet, bara vänliga hjälpsamma medborgare. Ryssland har jag dock varit i (för många år sedan). Jag ser det inte som att jag sponsrar regimen. Jag lär mig om hur det är runt om i världen, och sponsrar vanliga människor på hotell, restauranger, marknader osv.

    En dåres försvarstal men javisst tänker man bara på sin egna upplevelse och skiter i om befolkningen förtrycks, mördas eller fängslas så åk. Det är upp till var och en. Jag vill i alla fall inte sponsra sådan bajsländer.
Svar på tråden Turkiet i augusti?