• Sat 11 Mar 2023 20:38
    5616 visningar
    9 svar
    9
    5616

    Misslyckad äggdonation

    Hej, jag fyller 43 år och har genomgått 10 misslyckade IVF-behandlingar (inga graviditeter) och är nu inne på mitt 3:e misslyckade IVF med donerade ägg. Den första visade positivt grav-test men blev missfall i vecka 7.
    Är det någon som är, eller varit i liknande situation?
    Man hör ofta om lyckade IVF:er men jag har inte hört om såhär många misslyckade försök.
    Det är verkligen tärande och man vet inte om man bara ska ge upp eller inte.
    mvh 

  • Svar på tråden Misslyckad äggdonation
  • Sun 12 Mar 2023 11:21
    #3

    Tack för era svar <3
    #Jagärbarajag Jag har inte hört talas om Prednisolon tidigare. Jag har lagt ner tanken på att försöka med mina egna ägg pga min ålder och tar därför endast Lutinus och Progynon inför återföringen av donerat ägg.

    #Kronärtskocka Detsamma till dig, vilken resa du gör och jag önskar dig det bästa.
    Jag och min sambo är i liknande situation. Det är slitsamt med ovisshet och dyrt som bara den (för både plånbok och själsligt).
    För några år sedan tog vi en paus i allt IVF:ande, jag bara kände att livet är så mycket mer än att genomgå detta trauma med misslyckade försök gång på gång. Men vår längtan efter barn är så stark så nu sitter vi där igen med nya försök, förhoppningar och misslyckanden.

  • Mon 13 Mar 2023 15:24
    #5

    Hej, tack för svar! Jag ska absolut fråga om detta inför vårt nästa försök. Känns generellt som att kliniker utomlands gör lite annorlunda än Sverige och vet inte riktigt vad det beror på.

  • Tue 11 Apr 2023 16:23
    #8
    Spotte­drose , men åh! <3
    Tack snälla att du tog dig tid att svara, och att du delade med dig. Kanske har jag samma som dig, och ska fråga kliniken om de kan undersöka detta (eller kontakta gyn privat). 
    Hoppas att allt gått bra för dig och tack igen att du svarade (man behöver lite solskenshistorier när man är där jag är :)
Svar på tråden Misslyckad äggdonation