• Censur

    Bonusar

    Jag säger våra/mina barn om jag pratar om alla barnen. Ibland behöver jag tydliggöra att några är min mans. Barnen säger också "mamma och pappa" om oss till andra som inte känner familjen så bra. De kan också förtydliga att de har andra mammor eller pappor på annat håll. 

    Skulle aldrig skriva så som du beskriver på sociala medier men skulle kunna skriva att "vi var på utflykt med våra barn idag". Precis som jag skulle kunna göra med en kompis. 

  • Censur
    Lindinii skrev 2023-03-17 14:16:23 följande:
    Ja som du skriver de sista att va på utflykt med alla barnen. De skulle jag heller inte bry mig om man skrev så för de blir skillnad då. 
    Men just pappa till våra 4 barn just där tycker jag känns fel med våra. 
    Och jag är glad att hon inkluderar mitt barn i hela familjen, är tacksam men som sagt skriva våra just på de sättet hon skrev reagera jag på och blev ledsen. 
    Jag förstår hur du känner och det är anledningen till att jag aldrig lägger upp liknande inlägg. Vill inte att mamman ska känna sig sårad och vill inte heller att barnen ska råka se inlägget när de blir äldre och känna sig exkluderade. Vi är ju en familj och barnen har faktiskt sagt vid något tillfälle att "Du är faktiskt min mamma också!!". När jag pratar om barnen när de är med så känns det bra för dem att jag säger "mina" och de skulle nog bli väldigt sårade om jag skrev "mina barn och bonusarna" på nätet.
Svar på tråden Bonusar