Inlägg från: Anonym (B) |Visa alla inlägg
  • Anonym (B)

    Syster

    Ta ansvar och berätta för era vän att du hade sex med hennes kille.

  • Anonym (B)
    Madde20 skrev 2023-03-16 20:13:26 följande:
    Nej, De finns ingen som vinner på att min vän får reda på det. Hon kommer bara bli ledsen,arg och besviken förmodligen kalla oss elaka saker mm
    Vi vänder på det. Så du hade varit okej med att din vän och kille behandlade dig på samma sätt? 

    Ta konsekvensen, bli kallad för elaka saker och kanske få dåligt rykte, men då har du iallafall gjort det rätta - att inte låta din stackars vän gå ovetandes om vad hennes kille och vän har gjort.
  • Anonym (B)

    Jag förstår att du inte vågar, att det kanske känns läskigt men oavsett är de det rätta att göra.

    Vad tjänar det om du berättar? - ja.. det visar att du tar ansvar för ditt misstag och inser att det var fel. Det ser bättre ut om det kommer från dig än att din vän får reda på det av någon annan, för skulle hon få reda på det av någon annan så har du begått ännu ett misstag vilket är att inte berätta själv och det kommer du också få skit för och framstå som ännu ett större svin. 

  • Anonym (B)
    Madde20 skrev 2023-03-21 00:39:54 följande:
    Ja, men vi vet ju att vi betedde oss som svin.  Att min egna syster är arg och besviken på mig kan jag förstå men att vara beredd att göra så jag får förmodligen mycket skit. Det är ruttet , varför straffa mig? Jag har lärt mig en rejäl läxa och det borde ju räcka?
    Hur har du lärt dig en läxa när din vän inte ens vet om detta och du har fått 0 konsekvenser? Du försöker ju bara komma undan och se till ditt eget bästa och skiter totalt i din "vän". Du rånar henne på valet att välja ifall hon vill vara kvar med killen samt ha dig som vän.

    Så nej, du har inte lärt dig ett skit.
  • Anonym (B)

    #46 

    Lol såklart du håller med när du gjort samma sak🤦?♀️

    Och nej ingen är perfekt men du tycker alltså att vi hellre ska uppmuntra folk till att förbli svin och komma undan med saker istället för att göra det rätta? 

    Hade du varit den som gick ovetandes om att din partner låg med din vän så hade du minsann skrivit något helt annat.

  • Anonym (B)
    Anonym (Sluta) skrev 2023-03-24 09:15:29 följande:
    Vart har jag uppmuntrat?? När gjorde jag det? Det är detta som är felet hos folk här på FL. Ni vrider och vänder på allt. Har sagt flera ggr att detta som har hänt är FEL. Det är väl inte att uppmuntra t ex. Har nog också sagt annat då jag inte uppmuntrar. Moralisk sett så ska man inte komma undan. Men man måste inte alltid ta den här vägen. Jag anser efter att ha läst TS så ska ingen berätta, i detta läge så ja, det man inget vet har man inte ont av. Jag tänker mest på deras 3 relation. Jag tror den blir förstörd efter detta, OBS!!! VAD JAG TROR. Men sen såklart jag ställde mig extra mkt på hennes sida då det blev sånt påhopp istället för att säga till henne vad hon bör göra och agera, än att t ex säga såna saker som 
    -Du ska inte tro att du ska komma undan o.s.v.
    Det är ju typisk FL och forum överlag.

    BTW Så har en kompis varit med min flickvän inna jag gjorde mina snedsteg. Hur jag kände? Skit, men gick inte ner mig underjor. Men hade helt ärligt inte velat veta.
    Nope, vrider inte på något. Det är tydligt i din text att du tycker att hon inte ska berätta, att dem helt enkelt ska vara tysta med det. Du skriver ju även att du håller med TS.

    Men hur sjysst är det mot vännen egentligen som inte har någon aning? Ska inte hon själv få välja ifall hon vill fortsätta vara med sin kille samt ha TS som vän efter detta? Det valet tas ju ifrån henne, men det ska man skita i eller?

    Ok, du kanske inte hade velat veta men jag är rätt säker på att du är ett undantag.

    Hellre att folk uppmuntrar andra till att göra bättre ifrån sig utan att själva behöva vara perfekta, ingen är ju såklart perfekt men inte bör vi uppmuntra folk till att fortsätta bete sig som svin för det.
  • Anonym (B)

    #51 

    Fast vad är det för en relation att skydda egentligen? Den är ju nedsmutsad nu.

    Sen så kan systerns relation till vännen påverkas dåligt om vännen får reda på att hon vetat men inte berättat, om det nu kommer ut, vilket är möjligt.

    Du uppmuntrar till ett svinaktigt beteende genom att tycka att hon inte ska berätta, det är ju svinigt att dölja det och inte låta vännen få välja som jag skrev. TS skyddar ju bara sig själv genom att inte berätta och knappast relationen... vad är hennes plan här liksom? Att gå vidare och fortsätta umgås med vännen, kunna kolla henne i ögonen, skratta med henne osv och hoppas på att hon aldrig får veta??? 

  • Anonym (B)

    #55 

    Oh well, då har jag inte så mycket mer att skriva här. Så ja.. vi tänker väldigt olika i detta!

    Hur som, även om de fortsätter att vara vänner så är den sjukt ogenuin, rätt sorligt faktiskt.

Svar på tråden Syster