Inlägg från: Anonym (Yes) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Yes)

    Oralsex som kvinna - hiss eller diss

    Att någon går ner på dig och slickar dig är det hiss eller diss?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Oralsex som kvinna - hiss eller diss
  • Anonym (Yes)
    Anonym (Bäst) skrev 2023-03-18 11:13:09 följande:
    Det märks tydligt om en man verkligen gillar att slicka eller inte. En man som verkligen älskar fitta och att slicka är nog det hetaste som finns. En man som slickar målmedvetet och passionerat och hungrigt suger på fingrarna han nyss hade hade på rätt punkt i min fitta. En man som insisterar att han kan få mig att komma en gång till. 
    Känner igen mig på målvetenheten och passionen för jag älskar verkligen att få slicka fitta, jag gör det både för min skull men även för hennes skull så klart. Tyvärr har min sambo varit lite obekväm när jag går ner på henne, men jag har försökt förklara att jag verkligen gillar det och att jag inte enbart gör det för hennes skull. Hon försöker tänka att jag gillar det och att hon inte behöver fundera på om jag blir trött i tungan, ligger obekvämt etc. Jag tror det kommer bli bättre i framtiden och hon fick nog en aha-upplevelse när jag berättade att jag nästan fick orgasm av att slicka henne sist. Hon låg bekvämt i soffan och faktiskt njöt av min behandling, hennes stön och så gjorde att jag blev ännu kåtare och jag var inte långt ifrån att få orgasm av att tillfredsställa henne. 😛
  • Anonym (Yes)
    Anonym (Jgtyjv) skrev 2023-03-17 23:58:36 följande:

    Generellt har det tråkigt nog varit mest slaffsigt, oengagerat, suck å stonk att de är jobbigt/ont/obekväm ställning. Gått från 0 till 100 på en gång...lämnat en I en stor pöl av saliv etc å tror man är såå våt..å man ba...va?? Trots att man sagt upprepade ggr hur man önskar ha de.
    De märks EXTREMT fort om personen faktiskt gillar de den gör alt tänder på de vs en som bara gör de för hennes skull eller i hopp om att få ligga etc..engagemanget å känslan är det extremt stor skillnad på.
    Så jag vill säga hiss men 9/10ggr diss. Snyft.


    Men om du skulle träffa någon som vill och kan slicka, tycker du då det är diss då med eller är betyget utifrån den erfarenhet du har när någon gått ner på dig? Att många inte gör det med engagemang och egen vilja att tillfredsställa och att det därför sällan blir bra. 
Svar på tråden Oralsex som kvinna - hiss eller diss