Inlägg från: Anonym (hur) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hur)

    Jag är de andra kvinnan

    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-17 02:18:22 följande:
    Jag är de andra kvinnan

    Lever i ständig rädsla att mitt förhållande med mannen jag älskar ska ska bli känt och den bubbla jag lever i en dag kommer att spricka. 

    Har ångest över hur något så underbart och vackert samtidigt skadar oskyldiga.

    År en omoralisk slyna vars brott är att för första gången känna mig älskad och respekterad av en man. 

    Har levt så här i fem år nu och idag bestämde jag mig för att ta avsked av min älskade. Han blev såklart lessen och upprörd men förstod också varför.

    Jag vill ju ha egen familj inte parasitera på andras. 

    Känner mig så fruktansvärt ensam och olycklig och tvivlar på att jag kommer hatt hitta kärlek igen. Kommer nog att bli en bitter gammal kärring med en massa katter. 

    Finns det fler som varit i min situation? Hur har det gått för er


    Konstigt att du tycker att du är älskad och respekterad av en man som har dig vid sidan av sin riktiga familj. Och i FEM år!!! Om han älskade och respekterade dig så skulle han lämna sin fru för att ha en riktig relation med dig. 
  • Anonym (hur)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-17 12:07:37 följande:
    Han ville lämna fru och barn men jag ville inte att han skulle göra det för min skull. Pressen på mig kändes för stor helt enkelt
    Om han hade velat skiljas så hade han gjort det oavsett vad du ville eller inte ville. Så han ville inte, det är sanningen, även om du tror att det var för din skull.

    Sen kan man ju verkligen fundera över hur du är funtad: du ligger med en upptagen man, intalar dig att han älskar och respekterar dig, men vill inte att han ska lämna sin fru för att leva i en riktig relation med dig. Du har däremot inget problem med att han bedrar sin fru och lever i en lögn för din skull. 
  • Anonym (hur)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-17 15:23:55 följande:
    Tror inte du känner till sanningen om hur vårt förhållande ser ut. Du verkar väldigt fokuserad kring att jag som du säger " ligger med en upptagen man " Det sexuella har i alla fall i vårt förhållande inte varit huvudsaken. Det har det nog inte varit någon brist på i hans äktenskap. Det var nog därför han trots allt stannat kvar i äktenskapen så här länge. 
    Självklart vet jag inte hur er relation set ut, hur skulle jag kunna det?

    Men jag under faktiskt om du gör det heller. För mig låter det som att både den här mannen ljuger för dig och att du också ljuger för dig själv. Och självklart ligger fokus på svaren i tråden på att du är med en upptagen man, det är väl grundförutsättningen i relationen? Och orsaken till det är alltså enligt dig att du inte hade självförtroende nog att vara i en riktig relation med honom. Så därför har han levt kvar med frun (trots att själv, enligt dig, ville lämna redan för fem år sedan) och haft dig vid sidan av.

    Hade han velat skilja sig från sin fru så hade han gjort det oavsett om du ville det eller ej. Han är väl en egen person inte bara styrd av dina önskemål?

    Nä, nåt klingar falskt i den här berättelsen, och tyvärr tror jag att det är din bild av er relation som inte är riktigt tydlig. 
Svar på tråden Jag är de andra kvinnan